Teknoloji

Honor Magic 6 kablosuz şarj, geliştirilmiş kamera gibi özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacak

honor magic 6 pro

Honor Magic 6 yakında gözler önüne çıkması beklenen telefonlar arasında yer alıyor. Sızıntılar akıllı telefonun tasarımının görsel açıdan selefi Magic 5’e benzeyeceğini göstermişti. Yeni bir sızıntı, telefonun özellikleri konusunda daha net fikir edinmeyi mümkün kılarken; Magic 6’nın Magic 5’e kıyasla bazı gelişmiş yeteneklerinin olacağını gözler önüne seriyor.

Weibo’da yapılan paylaşıma göre, Magic 6’da kullanıcıları daha güçlü bir işlemci, daha fazla bellek ve depolama alanı bekliyor. Bunlara ek olarak; optik görüntü sabitleme özellikli ana kamera, kablosuz şarj, suya ve toza karşı IP68 dayanıklılık sertifikası gibi özellikler de Magic 6’yı Magic 5’ten üstün kılacak farklar olarak öne çıkıyor. Bu farkların satışları yukarıya çekmeye yardımcı olması bekleniyor.

Magic 6’da 160 megapiksel çözünürlüklü periskop telefoto kameranın bulunması da öngörüler arasında yer alıyor. Bu kameranın diyafram genişliğinin de ayarlanabilir olduğu belirtiliyor. Ana kamerada ise OV50H veya OV50K sensörün tercih edilmesi bekleniyor. Kamera sisteminde Yanal Taşma Entegre Kapasitörü teknolojisinin kullanılması da öngörüler arasında yer alıyor. 66W kablolu şarj desteği de özellikler arasında sayılıyor.

Honor Magic 6 serisiyle Porsche Design iş birliğine başlıyor

Honor Magic 6 ile birlikte Magic 6 Pro ve Ultimate modellerinin de tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bunlara ek olarak, Magic 6 ve Magic 6 Pro’nun Porsche Design ile birlikte hazırlanmış özel versiyonlarının gözler önüne çıkması da beklentiler arasında yer alıyor. Honor ve Porsche Design arasındaki iş birliği anlaşması kısa süre önce duyurulmuştu. Magic 6 serisinin 2024’ün illk ayında tanıtılması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER