Teknoloji

Honor Magic 5 testten geçti, özellikleri görüldü

honor magic 5 honor magic 6
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor Magic 5 ve Magic 5 Pro 2023 Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC 2023) gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayımda sona yaklaşılırken, serinin üyeleriyle ilgili sızıntılar da sürüyor. Bunların en yenisi Magic 5 ile ilgili.

Akıllı telefon, PGT-AN00 model numarasıyla Geekbench’in benchmark testinden geçti. Test sonucu Magic 5’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunduğunu gösteriyor. Bu işlemciye 12 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı telefon testten tek çekirdek puanıyla 1411, çoklu çekirdek performansıyla 4584 puan alıyor.

Android 13 ve Magic UI kullanıcı arayüzü de test sonucunun gösterdikleri arasında bulunuyor. Magic 5’in arkasındaki dörtlü kamera sisteminde ana kamera görevini 50 megapiksel sensörün üstleneceği belirtiliyor. 5x optik zum ve 100x dijital zum özellikli kameraların da ana kameraya eşlik edeceği söyleniyor.

Honor Magic 5 66W hızlı şarj desteğiyle gelecek

Honor Magic 5’in 66W hızlı şarj desteğine sahip olması bekleniyor. Pro modelin ise selefi gibi 100W şarj desteğiyle geleceği söyleniyor. Magic 5 ve Magic 5 Pro, 27 Şubat’ta gerçekleştirilecek etkinlikte gözler önüne çıkacak.

İLGİLİ HABERLER