Teknoloji

Honor Magic 5’in tanıtım tarihi belli oldu

honor magic 5

Honor yeni amiral gemisi telefonunu tanıtacağı tarihi açıkladı. 23 Kasım’da gerçekleşecek tanıtım etkinliği Çin’de yerel saatle 14.30’da (TSİ 09.30) başlayacak. Bu etkinlikte gözler önüne çıkacak telefonun Honor Magic 5 olması bekleniyor.

Honor’un yeni amiral gemisi telefonuyla ilgili söylentiler bir süredir etrafta dolaşıyor. Daha önceki sızıntılara göre, bu telefon kullanıcıların karşısına Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle çıkacak. Bu işlemcinin de henüz resmiyet kazanmadığını hatırlatmak gerekiyor. Snapdragon 8 Gen 2 için resmi duyurunun önümüzdeki hafta gerçekleşecek Snapdragon Summit etkinliğinde yapılacağı biliniyor.

Dedikodulara göre, Magic 5 6.8 inç büyüklüğünde bir ekranla gelecek. Bu ekran PWM renk kısma özelliğiyle kullanıcıların karşısına çıkacak. Yapay zekâ ile desteklenen 50 megapiksel ana kamera, 100W kablolu ve 50W kablosuz şarj kullanıcıları bekleyen özellikler arasında yer alıyor.

Honor Magic 5 IP68 dayanıklılık sertifikasıyla gelecek

IP68 dayanıklılık sertifikası da Magic 5’in özellikleri arasında bulunuyor. Akıllı telefonun kutusundan Android 13 ve en yeni Magic UI sürümüyle çıkmasına da kesin gözüyle bakılıyor.

Honor Magic 5 hakkında bilinenler şu an için bunlarla sınırlı. Ancak önümüzdeki dönemde akıllı telefon için yeni paylaşımların gelmesi ve yeni sızıntıların ortaya çıkması da sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER