Teknoloji

Honor Magic 5 serisini MWC 2023’te tanıtacak

honor magic 5

Honor Magic 5 serisini 27 Şubat’ta İspanya’nın Barselona şehrinde düzenlenen Mobil Dünya Kongresi (MWC 2023) kapsamında gerçekleştireceği etkinlikte gözler önüne çıkaracak.

Aynı etkinlikte katlanabilir Magic Vs modelinin de küresel lansmanı yapılacak. Katlanabilir telefonun Avrupa pazarına 2023’ün birinci çeyreğinde geleceği daha önceden açıklanmıştı.27 Şubat’taki etkinlik Türkiye saatiyle 15.30’da başlayacak.

Magic 5 serisinde kullanıcıların karşısına üç telefonun çıkması bekleniyor. Standart Magic 5’in yanı sıra Magic 5 Pro ve Magic 5 Ultimate isimli modellerin tanıtılması öngörülüyor. Bu üç telefonun da Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemcinin bulunacağı iddia ediliyor.

Honor Magic 5 Lite Snapdragon 695 işlemciyle gelebilir

Seride Honor Magic 5 Lite isimli bir modeli bulunması da muhtemel görünüyor. Google Play Console’da görülen bu telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 695 işlemcinin yer alacağı söyleniyor. Söz konusu modelin de Barselona’da tanıtılması sürpriz olmayacaktır. Önümüzdeki dört haftalık dönemde Magic 5 serisinin üyeleriyle ilgili yeni haberlerin de gelmesi bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER