Teknoloji

Honor Magic 4 serisini MWC 2022’de tanıtacak

honor magic 4

2022 Mobil Dünya Kongresi’nin (MWC 2022) başlamasına kısa bir süre kala, fuar kapsamında gözler önüne çıkacak ürünler hakkındaki bilgiler de netleşiyor. Honor, MWC 2022 kapsamında düzenleyeceği etkinlikte Magic 4 serisini tanıtacağını duyurdu.

Honor cephesinde neredeyse son 1 yıldır oldukça hareketli günler yaşanıyor. Yola Huawei’den bağımsız olarak devam eden Honor; bu dönemde Honor 50, Honor 60, Honor Magic V ve Honor Magic 3 gibi cihazları tanıtmıştı. Bu listeye çok yakında Magic 4 eklenecek.

Honor Magic 3’ün tanıtılmasının üstünden altı aydan kısa bir süre geçti. Dolayısıyla Honor Magic 4’ün ne gibi bir farklılık sunacağı da merak ediliyor. Honor 50 ve Honor 60 karşılaştırması ışığında baktığımızda, iki telefon arasında pek fazla fark olmayacak gibi görünüyor.

Honor tarafından etkinlik duyurusu için paylaşılan görselde kamera lensi görünüyor. Bu da telefonun kamera özellikleriyle adından söz ettirmesi ihtimalini kuvvetlendiriyor. Honor’un etkinlik tarihine kadar telefona dair yeni bilgiler paylaşması sürpriz olmayacaktır.

Honor Magic 4 serisinin tanıtılacağı etkinlik 28 Şubat’ta Türkiye saatiyle 15:00’da başlayacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER