Teknoloji

Honor Magic 2 sızıntısı yapay zekâ, üç kamera ve Kirin 980’i öne çıkarıyor

honor magic 2

Honor Magic 2, 31 Ekim’de beraberinde Honor Watch ile gözler önüne çıkacak. Bu etkinlik için geri sayım devam ederken, akıllı telefona dair bilinen detayların sayısı da yavaş yavaş artıyor. İnternete sızan yeni tanıtım materyalleri, telefonun özellikleri konusunda dikkat çekici ipuçları veriyor.

Weibo‘da paylaşılan tanıtım görsellerinde göze ilk çarpan YoYo isimli dijital asistan oluyor. Yapay zekâ destekli asistanın ne gibi yeteneklerinin olacağı henüz bilinmiyor. Paylaşılan tanıtım görselleri, YoYo‘nun standart yapay zekâ görevlerini yerine getirmesinin yanı sıra belirgin bir karakterinin olacağını da gösteriyor.

Honor doğrudan bir bilgi vermese de, akıllı telefonun bileşenleri konusunda sızıntılar sayesinde fikir edinmek mümkün oluyor. Bu sızıntılara göre, Honor Magic 2’nin kalbinde Kirin 980 yonga seti bulunacak. Huawei’nin kendi üretimi olan yonga setinin kullanıldığı ilk cihazlar, geçtiğimiz hafta tanıtılan Mate 20 serisi üyeleri olmuştu.

Honor Magic 2 üç arka kamera taşıyacak

Honor Magic 2, tıpkı Mate 20 serisinin yeni üyeleri gibi, üç arka kamera taşıyacak. Arka kamera modülünün 16, 24 ve yine 16 megapiksel çözünürlüklü üç lensten oluşması bekleniyor. Telefonun önünde de 16 megapiksel çözünürlüklü bir kameranın bulunacağı belirtiliyor. 3D Face Unlock için telefonun önünde iki adet ToF sensörünün olacağı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER