Teknoloji

Honor IFA 2022 etkinliğinin tarihini açıkladı

honor ifa 2022

Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleştirilecek olan IFA 2022 için geri sayım devam ederken, fuara katılacak olan markalardan da fuar kapsamında düzenleyecekleri etkinliklere dair açıklamalar gelmeye başladı. Bu şirketlerden biri olan Honor IFA 2022 etkinliğini 2 Eylül’de gerçekleştireceğini açıkladı.

2 Eylül’deki etkinlik Türkiye saatiyle 18.00’da başlayacak. Honor’un IFA etkinliğini çevrimiçi ortamda takip etmek de mümkün olacak. Şirketten yapılan açıklamada, izleyicileri heyecan verici bir ürün kadrosunun beklediği belirtildi.

Honor’un etkinlik için gönderdiği davetiye de şirketin birden fazla ürünü gözler önüne çıkaracağının ipucunu veriyor. Görselde iki telefon, bir dizüstü bilgisayar, bir tablet ve bir de kablosuz kulaklık yer alıyor. Buna ek olarak, görselde bir ev ikonunun bulunması şirketin akıllı ev odaklı duyurular yapabileceğinin işaretini veriyor.

Honor IFA 2022 etkinliğinde tanıtacakları konusunda şu an için net bilgiler paylaşmasa da, etkinlik tarihi yaklaştıkça daha somut bilgilerle karşılaşmak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER