Teknoloji

Honor EMUI 10 güncellemesi alacak Android telefonları açıkladı

Huawei çatısı altında bir marka olan ve özellikle gençlere yönelik ürünler sunan Honor, Türkiye’de EMUI 10 güncellemesi alacak Android telefon modellerini ve güncelleme tarihlerini duyurdu.

EMUI 10 güncellemeleri kapsamında, aralarında Honor 8X, Honor 9X ve Honor 20 gibi popüler modellerin de bulunduğu telefonlar, birçok yeni özellik ve iyileştirmeye sahip oluyor.

EMUI 10 ile Honor telefonlar, bilgisayara internet bağlantısı olmadan bağlanarak, fare ve klavye ile kontrol edilebilme özelliğine kavuşuyor. Böylelikle kullanıcılar ofis ortamında telefonlarını ellerine almadan mesaj yazabilecek, telefon uygulamalarını bilgisayar ekranında görüntüleyebilecekler. Yenilenmiş minimal tasarıma sahip olan bu yeni arayüz, menü geçişleri için yeni animasyonlar da barındırıyor.

EMUI 10 sayesinde Honor kullanıcıları, telefonlarının kullanıcı arayüzünü karanlık modda kullanabiliyor, telefonlarını gözlerini yoracak parlaklıkta kullanmak zorunda kalmıyorlar. EMUI 10, yeni özelliklerinin dışında bir önceki 9.1 sürümüne göre performans iyileştirmeleri de sunuyor. Sistem kaynaklarını daha akıllı şekilde kullanan EMUI 10, yüzde 25.7’ye varan performans artışı sağlayabiliyor.

Dünya çapında dağıtıma çıkan EMUI 10 güncellemesi, Türkiye’de kullanıcılara şubat ayından itibaren kademeli olarak sunulmaya başlandı.Türkiye’deki tüm kullanıcıların güncellemeleri şubat ve mart aylarında alması bekleniyor. 13 Şubat günü Honor 8X ile ülkemizde dağıtılmaya başlanan güncelleme takvimi ise belirtilen modeller için şu şekilde veriliyor:

  • Honor 8X – 13 Şubat 2020
  • Honor 10 – 17 Şubat 2020
  • Honor 10 Lite ve Honor 20 Lite – 20 Şubat 2020
  • Honor 9X ve Honor 20 – 25 Şubat 2020

İLGİLİ HABERLER