Teknoloji

Honor CEO’sundan iddialı açıklamalar

honor magic flip

Honor CEO’su George Zhao, Çin’de bir yayın kuruluşuna uzun bir röportaj verdi. Zhao, röportajda yola artık bağımsız olarak devam eden şirketinin önümüzdeki dönemde karşılaşabileceği bazı zorluklara ve gelecek planlarına da değindi. Honor’un önümüzdeki aylarda çıkaracağı yeni Magic serisi telefonunda Qualcomm Snapdragon 888 işlemciye yer vereceği şimdiden biliniyor.

Ancak röportajın en dikkat çekici kısmı, Zhao’nun yeni Magic telefonuna inancını gösterdiği bölümü. Honor’un tepe yöneticisi, Magic serisinin Huawei’nin Mate ve P serilerini sollayacağını iddia etti.

Huawei’yle ayrılığın saygı çerçevesinde gerçekleştiğini söyleyen Zhao, veda partisinde Huawei CEO’su Ren Zhengfei’nin de konuşma yaptığını belirtti. Honor’un Magicbook serisi dizüstü bilgisayarları için AMD ve Intel ile görüştüğü de Zhao’nun dile getirdiği konılar arasında yer alıyor.

Röportajda cihazlara dair fazla detaylı bilgi yer almıyor. Zhao’nun yeni bir ofise taşınmak, yeni ekipler kurmak ve bağımsız bir Ar-Ge birimi hazırlamak gibi süreçlerin zorluğuna özellikle değindiği görülüyor.

Honor CEO’su yeni telefonlarının işlemci gücünün ve kamera performansının daha yüksek olacağını belirtti. Artık Qualcomm ve Google ile de iş birliği yapabilen şirketin elinde Huawei’nin insan gücüne kıyasla daha çeşitli kaynaklar bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER