Teknoloji

Honor 9X kutusu telefonun tasarımıyla ilgili ipuçları veriyor

honor 9x

Honor 9X, 23 Temmuz’da tanıtılacak. Kirin 810 yonga set taşıyacak olan telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı, şu an için bilinmiyor. Ancak telefonun kutusuna ait resmi fotoğraflar, kutunun içinde bekleyen cihazın görüntüsü konusunda bazı ipuçları veriyor. Söz konusu fotoğraflar, Weibo‘da Honor’un başkan yardıncısı tarafından paylaşıldığı için doğrulukları konusunda akıllarda şüpheye yer kalmıyor.

Kutunun alt kısmını gösteren fotoğraflar paylaşılmış değil. Dolayısıyla Honor 9X’in teknik özellikleri konusunda bir doğrulama yapmak şu an için mümkün değil. Ancak kutunun boyutları, içinden de günümüzde standart kabul edilen büyüklükte bir cihazın çıkacağını düşündürüyor. Buna ek olarak; beyaz kutunun üstündeki mavi ve mor tonlar, telefonun gradyan bir tasarıma sahip olacağının işaretini veriyor.

Honor 9X’te açılan bir ön kamera mekanizmasının bulunacağı söyleniyor. Akıllı telefonun Pro versiyonunda ise dört lensli bir arka kamera modülünün bulunması bekleniyor. Bu modülün Honor 20s’tekine benzer bir yapıda olması öngörülüyor.

Eğer Honor 9X, iddia edildiği gibi, açılan bir ön kamera mekanizmasıyla gelirse; ilk kez Honor markalı bir telefonda bu teknolojiye yer verilmiş olacak. Honor’un çatı şirketi Huawei, daha önce Y9 Prime (2019) ve P Smart Z modellerinde böyle bir çözümü tercih etmişti. Ancak bu iki telefonda da Kirin 810 yonga set bulunmuyordu. Dolayısıyla Honor 9X’in fark yaratan özelliği Kirin 810 olacak gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER