Fırsatlar

12 GB RAM’li ve 512 GB alanlı Honor 90’da dikkat çeken fiyat avantajı

honor 90

Honor’un geçtiğimiz yaz Türkiye’de satışa sunduğu Honor 90, yüksek fiyat-performans oranına sahip bir akıllı telefon. Hepsiburada’da bu telefonu şimdiye kadarki en düşük fiyattan satın alma imkanınız var. Yüzde 2 indirimle 15.499 TL’ye satışta olan telefonu, Hepsiburada’nın 1.000 TL üstü alışverişlerde sunduğu 500 TL’lik kupon ile daha da düşük fiyattan satın alma imkanınız var. Üstelik Honor Choice Earbuds X5 Bluetooth Kulaklık da hediye ediliyor.

Honor 90 özellikleri

Honor, Honor 90’ı 2023’ün mayıs ayında duyurmuş ve ağustos ayında Türkiye’de piyasaya sürmüştü. Bu telefon, modern ve şık tasarımı ile göz dolduruyor. 161.9 x 74.1 x 7.8 mm boyutlarında ve sadece 183 gram ağırlığında olan bu cihaz, rahatlıkla taşınabilir ve kullanılabilir olmasının yanı sıra etkileyici bir estetik sunuyor. İster Nano-SIM kartları isterseniz e-SIM ile kullanım seçenekleri sunan çift SIM kart desteği, kullanıcıların ihtiyaçlarına esneklik kazandırıyor.

Görüntüleme deneyimi söz konusu olduğunda, Honor 90 AMOLED ekranı, 1 milyar renk gamı, 120Hz yenileme hızı, HDR10+ desteği ve 1600 nit’e kadar ulaşan parlaklık değeri ile olağanüstü bir deneyim vaat ediyor. 6.7 inç boyutundaki bu ekran, yaklaşık 435 ppi piksel yoğunluğu ile net ve canlı görüntüler sunarken, yaklaşık %90.8 ekran-gövde oranıyla sürükleyici bir izleme deneyimi sağlıyor.

Performansıyla da göz kamaştıran Honor 90, Android 13 işletim sistemi ve MagicOS 7.1 arayüzü üzerinde çalışıyor. Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 Accelerated Edition (4 nm) chipseti ile desteklenen bu cihaz, günlük kullanımdan en talepkar oyun ve uygulamalara kadar her türlü ihtiyacı karşılayabilecek güçte. 8GB, 12GB ve 16GB RAM seçenekleri ile sunulan Honor 90, aynı zamanda genişletilemeyen 256GB ve 512GB dahili hafıza kapasitelerine sahip.

Fotoğrafçılık konusunda da iddialı olan Honor 90, 200 MP ana kamera, 12 MP ultra geniş açı kamera ve 2 MP derinlik sensöründen oluşan üçlü ana kamera düzenine sahip. Bu güçlü kamera kurulumu, LED flaş, HDR ve panorama gibi özelliklerle destekleniyor. Ayrıca, 4K video kaydı yapabilme özelliği ile önemli anlarınızı yüksek kalitede ölümsüzleştirebilirsiniz. Özçekimler ve video aramalar için ise, 50 MP çözünürlüğünde geniş açılı bir selfie kamerası bulunuyor.

Honor 90 ayrıca güçlü bir Li-Po 5000 mAh batarya ile donatılmış. 66W hızlı şarj desteği ile cihazınızı hızla yeniden şarj etmenize olanak tanırken, 5W ters şarj özelliği ile diğer cihazları da şarj edebilirsiniz. Tüm bu özellikler Honor 90’ı, stil, performans ve teknolojiyi bir arada arayan kullanıcılar için ideal bir seçim haline getiriyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER