Teknoloji

Honor 9 12 Haziranda resmiyet kazanacak

honor 9Honor 9 2017’nin merakla beklenen üst sınıf orta segment telefonları arasında yer alıyor. Akıllı telefonun önümüzdeki hafta resmen görücüye çıkacak. Huawei’nin alt markası olan Honor, yeni telefonunun tanıtımı için 12 Haziranda Şangay’da bir etkinlik düzenleyecek.

Etkinlik için hazırlanan bir poster de internete sızdı. Poster, akıllı telefonda çift arka kamera bulunacağının ipucunu açık biçimde veriyor. 9 rakamının yanına yerleştirilen iki küçük çember, çift arka kamera kurulumunu hatırlatıyor. Hazırlanan afişin siyah-beyaz olması ise kamera kurulumundaki lenslerden birinin monokrom sensöre sahip olacağını gösteriyor.

honor 9Tanıtım afişinde Çinli oyuncu ve şarkıcı Hu Ge yer alıyor. Hu Ge, sol eliyle Çince’de 9 rakamını sembolize eden bir işaret yapıyor. Ancak bu işaret, Hu Ge’nin hayali bir deklanşöre basıyormuş gibi görünmesini de sağlıyor.

Honor 9 haziran ayının sonunda Avrupa’da da satışa sunulacak

Honor 9, haziran ayının sonu itibarıyla Avrupa’da da satışa sunulacak. Ünlü duyumcu Roland Quandt, birkaç hafta önce 27 Haziranda Berlin’de düzenlenecek basın etkinliğinin davetiyesini paylaşmıştı. Çin’in telekomünikasyon sertifika kurumu TENAA üzerinden sızan fotoğraflar, telefonun tasarımı konusunda somut bir fikir edinmeyi sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER