Teknoloji

Honor 8X için A101’den özel yılbaşı kampanyası

honor 8x

Honor’un geçtiğimiz haftalarda satışa sunduğu, şık tasarımı optimum teknik özelliklerle ve performansla buluşturan Honor 8X, yılbaşına özel kampanya fırsatı ile A101 mağazalarında 2 bin 099 TL fiyat etiketi ile tüketicilerle buluşuyor.

A101 online satış kanalı online.A101.com.tr ve Türkiye çapındaki A101 mağazaları üzerinden satılan telefonun fiyatı yeni kampanya ile beraber 2 2 bin 099 TL olarak belirlendi. Honor 8X şık tasarım, yüzde 91 ekran gövde oranı, yapay zeka desteğine sahip ön ve arka kameraları, normalde 5.5 inçlik ekran taşıyan klasik büyüklükteki bir gövdeye sığdırılan 6.5 inç ekran ve ince çerçevesi ile gelişmiş bir telefon olarak üst sınıf bir kullanım deneyimi vadediyor.

Arka yüzü açıya göre renk değiştiren bir tasarıma sahip olan telefon, şıklık ve performansı bir arada isteyenlerin beklentilerini karşılıyor. Telefonda yapay zeka sadece kamerada kullanılmıyor. Metro gibi telefonun zor çektiği ortamlarda bile Honor 8X’in, üç saniye içerisinde şebekeye bağlanma, yapay zeka desteği ile gürültü engelleme gibi özellikler de sunduğu belirtiliyor.

Honor’un söylediğine göre 8X, olağanüstü teknolojileri, çarpıcı minimalist tasarımı ve sofistike işçiliği ile markanın cesur tavrını ve tasarım özelliklerini ortaya koyuyor. Estetikte bilimsel bir yaklaşımı benimseyen Honor 8X, pazarda benzersiz olan işlevsellik ve güzellik arasındaki doğru bir denge kuruyor. Özellikle 15 katmandan oluşan arka yüzeyi telefonun estetik değerini artırıyor.

İLGİLİ HABERLER