Teknoloji

Honor 8S 2020 Google uygulamaları ve Play Store ile geliyor

Honor 8S 2020 Google uygulamaları ve Play Store ile geliyor

Huawei ve Honor bir taraftan Huawei AppGallery ve Huawei Mobil Servisleri barındıran yeni Android telefonlarını çıkarırken bir taraftan da Google Play Store ve Google uygulamalarıyla gelmesini sağlayacak sertifikaya sahip bazı telefonların yeni versiyonlarını çıkarıyor. Honor 8S 2020 modeli de onlardan bir tanesi.

Geçen yıl gördüğümüz Honor 8S ile tıpatıp aynı olan bu cihaz 2 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza yerine 3 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza özelliğiyle geliyor.

5.71 inç IPS LCD ekran barındıran telefonun su damlası biçimindeki ekran çentiği 5 megapiksel selfie kamera barındırıyor. Arkada ise 13 megapiksel kamera ve LED flaş var. Helio A22 işlemciyle çalışan cihazda 3020 mAh kapasiteli pil var. Telefon microUSB üzerinden şarj ediliyor.

Yazılım tarafında ise Android 9 Pie ve onun üzerinden EMUI 9’ü görüyoruz. Google Mobil Servisleri, Google uygulamaları ve Google Play Store da yüklü olarak sunuluyor. Birleşik Krallık’ta yaklaşık 100 pound fiyat etiketiyle sunulan Honor 8S 2020 sadece mavi renk seçeneğiyle sunulacak gibi görünüyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER