Teknoloji

Honor 8C Qualcomm Snapdragon 632 yonga setiyle geliyor

honor 8c

Huawei‘nin yan markası Honor, akıllı telefon portföyünü yeni eklemelerle genişletmeyi sürdürüyor. Şirket bu doğrultuda 11 Ekim’de yeni bir duyuru daha yapmaya hazırlanıyor. Honor 8C adını taşıyan yeni telefon, şirketin ana vatanı Çin’de gözler önüne çıkacak.

Tanıtıma sayılı günler kalmışken, Honor 8C‘nin bileşen listesi şimdiden ortaya çıktı. Honor’un Çin’deki resmi mağazası üzerinden ön siparişe sunulan telefon, özellikleri itibarıyla orta segmentin tipik bir temsilcisi olarak tanımlanabilir.

Qualcomm Snapdragon 625 ve 626 yonga setlerinin üzerine inşa edilen Snapdragon 632 yonga setiyle gelen ilk telefon olması ise Honor 8C‘ye ayrı bir nitelik kazandırıyor.

Ekran çentiğini benimseme konusunda bir sorun yaşamayan Honor, çentiklere dair yaklaşımını Honor 8C’de de sürdürüyor. Akıllı telefonda 19:9 görüntü oranına sahip, 6.25 inç büyüklüğünde bir çentikli ekran bulunuyor. Cihaz kutusundan Android 8.1 Oreo yüklü olarak çıkacak.

Honor 8C çift arka kamera taşıyor

Honor 8C enerjisini 4000 mAh kapasiteli pilinden alıyor. Akıllı telefonda Snapdragon 632 yonga setine 4 GB RAM eşlik ediyor. Dahili depolama alanı konusunda ise kullanıcılara 32 ve 64 GB olmak üzere iki farklı seçenek sunuluyor. Arkasında 13 ve 2 megapiksel çözünürlüklü lenslerden oluşan bir kamera modülü barındıran 8C’nin önünde 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER