Teknoloji

Honor 80 Pro’nun 160 megapiksel kamerası için doğrulama geldi

honor 80 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor 80 serisi önümüzdeki hafta düzenlenecek etkinlikte katlanabilir telefon Magic Vs ile birlikte gözler önüne çıkacak. Seride Honor 80, 80 SE, 80 Pro ve 80 Pro+ modellerinin bulunması bekleniyor. Daha önce çıkan haberlerde 80 Pro+ modelinde 160 megapiksel çözünürlüklü ana kameranın bulunabileceği belirtilmişti. Çinli üretici bir açıklama yaparak Honor 80 Pro modelinde 160 megapiksel ana kameranın bulunacağını duyurdu.

Şirket bu duyuruyu bir Weibo paylaşımı aracılığıyla yaptı. Bu paylaşımdaki afiş, telefonun ön tarafında orta üst kısma yerleştirilmiş çift kameranın bulunduğunu gösteriyor. Honor’dan Pro modellerin ön kameraları konusunda resmi bir bilgi verilmese de, sızıntılara göre 80 Pro+ iki adet 50 megapiksel ön kamerayla gelecek.

Honor’un hâlihazırda 80 Pro+ modelin varlığını doğrulamadığını belirtmek gerekiyor. Ancak şirketin paylaşımında 160 megapiksel ana kamera için “serisi” ifadesini kullanması, 160 megapiksel kameranın birden fazla telefonda bulunacağı anlamına geliyor.

Honor 80 Pro Snapdragon 8 Plus Gen 1 ile gelecek

Honor’dan daha önce yapılan açıklamada Honor 80’in Snapdragon 782G işlemciyle geleceği belirtilmişti. 80 Pro ise Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Her iki telefon da MagicOS arayüzüyle Android 13’ü tamamlayacak.

Honor 80 Pro ve serinin diğer üyeleri hakkında 23 Kasım’daki resmi duyuru öncesinde yeni detaylar duymak sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER