Manşetler

Video: Honor 7X Kutusundan Çıkıyor

Honor Türkiye pazarına beklenen girişini gerçekleştirdi. İlk telefonlar bu ay içinde lansmanı gerçekleştirilen Honor 7X ve Honor 9 Lite modelleri oldu. Orta segment Android telefonlardan biraz daha üstün özelliklere sahip olanı, Honor 7X test merkezimize ulaştı. Çok yakında detaylı incelemesini Teknoblog’da bulacağınız bu telefonun kutu açılımını birlikte gerçekleştiriyor, ilk turu atıyoruz.

Huawei üretimi Honor 7X, 5.93 inçlik, 18:9 görüntü oranlı Full HD+ ekranıyla büyük ekran deneyimini kompakt gövdede yaşatıyor. Metal gövde sağlamlık hissini veriyor. Aynı zamanda ergonomik bir telefon olduğunu görüyoruz.

Telefonun kutusundan çıkanlar biraz şaşırtıyor. Honor, kutuya şeffaf silikon kılıf eklemiş. Telefonu sıkıca saran bu kılıfın varlığı memnun edici. Micro USB-USB kablosu ve şarj adaptörü de kutuda. Ne var ki, kulaklık bulunmuyor. Bu da müzik dinlemek veya video izlemek için kulaklık ihtiyacını başka şekilde karşılamanız gerektiğini gösteriyor.

Honor 7X’i lansmanı sırasında bir ön incelemeden geçirmiş, ilk izlenimlerimizi aktarmıştık. Çok yakında yayınlayacağımız detaylı incelemede de bu telefonun performansı ve çift arka kamera sistemiyle çekilen fotoğraflar hakkında daha fazla fikir ortaya koyacağız. Şimdilik videoda Emotion UI arayüzünün sunduğu birtakım işlevleri görebilirsiniz. İyi seyirler!

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER