Manşetler

Honor 70 Türkiye’de satışa sunuluyor

honor 70

Honor N Serisi akıllı telefon serisinin en son üyesi Honor 70’i Türkiye’de satışa çıkarıyor. İki halkalı yapısı ve ekran teknolojisiyle zarif ve simetrik bir görünüme sahip olan telefon, yüksek performansın yanı sıra fotoğraf ve video tarafında da kaliteli bir deneyim vadediyor.

Honor 70’in Türkiye’ye gelişi için düzenlenen etkinlikte konuşan Honor Türkiye CEO’su Jeffrey Sun şu ifadeleri kullandı: “Çin’de piyasaya çıkmasının ardından hızlıca en çok satan akıllı telefonlar listesine giren ve orta, üst segmentte iddiasıyla gelen yeni modelimiz Honor 70’i Türkiye’de de piyasaya çıkaracağımız için heyecanlıyız. HONOR olarak her zaman müşterilerimizin gelişen ihtiyaçlarına göre en iyisini sunmak için çalışıyoruz. Son dönemde artan vlog çekimleri ve mobil cihazların video çekimlerinde daha fazla kullanılmasını fark edip, kullanıcılarımız için hayatı kolaylaştıracağını düşündüğümüz Solo Cut modunu geliştirdik. Çin ve diğer pazarlarda oldukça ilgi gören bu özelliğin Türkiye’deki kullanıcılarımızın da beğeneceğini ve fotoğrafçılık özellikleriyle öne çıkan HONOR 70’e diğer ürünlerimiz gibi ilgi göstereceklerini düşünüyoruz.”

Honor 70 akıllı telefon pazarında ilk kez kullanılan Solo Cut modu özelliğiyle kullanıcıların aynı anda iki farklı video kaydetmesine olanak sağlıyor. Çektiğiniz kalabalık videolarda tek ya da birden fazla kişiye odaklanıp, aynı anda o kısımdan farklı bir video çekilmesine de olanak sağlayan bu özellik, içerik üreticilerine yepyeni bir pencere açıyor.

honor 707.91 mm kalınlığında ve 178 gram ağırlığında olan HONOR 70, 6.67 inç OLED 58° Kavisli Ekran ile birlikte geliyor. Telefonun Türkiye’de satışa sunulan versiyonu 8 GB RAM ve 128GB depolama alanına sahip.

Sony’nin IMX800 sensörünün ilk kez kullanıldığı HONOR 70, özellikle arkadan aydınlatmalı ve gece çekimlerinde, daha parlak ve daha ayrıntılı çekimler için daha fazla ışık yakalayabiliyor. HONOR 70 aynı zamanda Makro Kamera olarak da kullanılabilen 50MP 122 derece Ultra Geniş kamera ve 2 MP derinlik kamerasıyla da dikkat çekiyor.

honor 70Honor 70’in kalbinde Qualcomm Snapdragon 778G Plus işlemci bulunuyor. Bu işlemci telefona 5G desteğini de getiriyor. Akıllı telefon kutusundan Android 12 ve Magic UI 6.1 yüklü olarak çıkıyor.

Honor 70 ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4800 mAh kapasiteli pilden alıyor. Bu pil 66W Honor SuperCharge teknolojisini destekliyor. Bu sayede telefonun kutusundan çıkan şarj adaptörü pilin doluluk oranını 20 dakika içinde yüzde 3’ten yüzde 60’a yükseltebiliyor.

Honor 70’in Türkiye fiyatı ne kadar?

Honor 70, Gece Yarısı Siyahı ve Zümrüt Yeşili renkleriyle Türkiye’de 7-13 Ekim tarihleri arasında Hepsiburada’da 12 bin 999 TL karşılığında ön kayıta açılacak. Honor 70 satın almak için Hepsiburada’dan ön kayıt yapan tüm kullanıcılar, doğrudan 1000 TL indirim hakkı kazanacak. Honor 70, 14 Ekim’den itibaren Hepsiburada’da satışa çıkacak.

Hepsiburada’da sunulan “Eskiyi Yenile” hizmetiyle, Honor 70 satın almak isteyen kullanıcılar marka bağımsız olmak üzere eski telefonunu verip, verdikleri telefonunun değerinde indirim kazanıyor. Kampanya dahilinde eski telefonlarını getirenler 8000 TL’ye kadar indirim fırsatı elde edebilecek. Hepsipay ödeme yöntemiyle müşterilere sunulan hemen al sonra öde, Hepsipay limiti ile kart limitinden düşmeden taksitle ödeme fırsatı da Hepsiburada kullanıcılarını bekleyen diğer ayrıcalıklar.

Honor 70’in basın lansmanında iş birliği hakkında konuşan Hepsiburada Pazarlama Grup Başkanı Ender Özgün “Hepsiburada olarak cep telefonu kategorisinde GFK’nın verilerine göre sektör liderliğimizi sürdürüyoruz. Honor ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğiyle de kullanıcılarımıza bütçe dostu alternatif kampanyalar sunuyoruz. Teknoloji tutkunlarının merakla beklediği Honor 70’i 4 Kasım’a kadar yalnızca Hepsiburada’da sunacak olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Honor 70, 4 Kasım’dan sonra Hepsiburada, Vatan mağazalarından ve sitesinden satın alınabilecek

İLGİLİ HABERLER