Teknoloji

Honor 60 serisi için yeni sızıntı

honor 60 pro
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor 60 serisi 1 Aralık’ta gözler önüne çıkacak. Akıllı telefonlar için geri sayımda sona yaklaşılırken, sızıntılara da yenileri eklenmeye devam ediyor. Son olarak Honor 60’a ait olduğu söylenen teknik özellikler ortaya çıktı.

Yeni sızıntıya göre, Honor 60’ta kullanıcıları 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüklü OLED ekran bekliyor. Ekranın yenileme hızı ise belirsizliğini koruyor. Telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 778 Plus işlemcinin bulunacağı iddiası bir kez daha tekrarlanırken; RAM kapasitesi seçeneklerinin 12 GB, depolama alanı seçeneklerinin ise 256 GB’a kadar uzanacağı görülüyor.

Ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü sensörün üstleneceği belirtiliyor. 8 megapiksel ultra geniş açılı ve 2 megapiksel derinlik sensörünün kamera sistemini tamamlaması bekleniyor. 66W şarj desteğine sahip 4800 mAh pil de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Akıllı telefonun kutusundan Android 11 ile çıkması bekleniyor. Bluetooth 5.2 desteğine sahip telefonun Tartıda 179 gram çeken telefonun dört farklı renk seçeneğiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı belirtiliyor.

Honor 60 Pro’da da 108 megapiksel ana kameranın bulunması bekleniyor. Ancak kameranın detayları belirsizliğini koruyor. Honor 60’ta ekranın sağ ve sol kenarlara, Pro versiyonda ise dört kenara doğru kavis yapılacağı belirtiliyor.

İLGİLİ HABERLER