Manşetler

Honor 60 SE sessiz sedasız resmiyet kazandı

honor 60 se

Honor 60 SE sessiz sedasız gözler önüne çıktı. Yeni telefonu için bir tanıtım etkinliği gerçekleştirmeyen Honor, sadece cihazla ilgili bilgileri resmi internet sitesinde paylaştı. Buna ek olarak, telefonun Çin’de bazı popüler sosyal medya kullanıcılarına dağıtıldığı da belirtildi.

Honor 60 SE’nin kamera modülü tasarımı akıllara iPhone’un Pro modellerini getiriyor. Telefonun kalbinde ise daha önceki sızıntıların gösterdiği gibi MediaTek’in Dimensity 900 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 8 GB RAM eşlik ediyor.

Honor 60 SE’nin özellikleri için resmi bir paylaşım mevcut değil. Ancak telefonun dağıtıldığı sosyal medya kullanıcıları sayesinde önemli bilgilere ulaşmak mümkün. Akıllı telefonda yenileme hızı 120 Hz olan 6.67 inç OLED ekran bulunuyor. Bu ekran DCI-P3 renk gamının tamamını kapsıyor.

Honor 60 SE’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4300 mAh kapasiteli pil veriyor. Bu pil 66W hızlı şarj desteğine sahip. Boyutlarına rağmen, telefonun tartıda 173 gram çekmesinin de bir artı puan olduğunu söylemek gerekiyor.

honor 60 seHonor 60 SE’yi deneyimleyen kullanıcıların paylaşımlarına göre, telefonda 64 megapiksel çözünürlüğünde “ana vlog kamerası” bulunuyor. 58 derece kavisli ekran ve Magic UI 5.0 kullanıcı arayüzü de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Honor 60 SE şubat ayında satışa sunulacak. Telefonla ilgili tüm bilgilerin bu tarihte açıklanması bekleniyor. Zümrüt yeşili, gümüş ve siyah renk seçenekleri bulunan telefon için ön sipariş dönemi başladı. 128 GB depolama alanı isteyenlerin 2199 yuan (4711 TL), 256 GB depolama alanı isteyenlerin ise 2499 yuan (5353 TL) ödemesi gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER