Teknoloji

Honor 50 sızıntıları yeni video ve fotoğraflarla devam ediyor

honor 50

Honor 50 serisi 16 Haziran’da gözler önüne çıkacak. Burada standart modele Pro ve Pro Plus versiyonların eşlik etmesi bekleniyor. Honor 50’de Snapdragon 778G işlemcinin bulunması, Pro’da daha iyi bir kameranın olması, Pro Plus’ta ise dört kamera ve 100W hızlı şarj desteğinin olması öngörülüyor.

Honor 50’nin ve Pro versiyonu daha önce sızıntılar sayesinde görmek mümkün olmuştu. Pro Plus ise Honor’un resmi paylaşımlarıyla kendisini göstermişti. Dört kameralı Pro Plus’ı gösteren yeni video ve fotoğraflar da ortaya çıktı.

Fotoğraflarda 50 Pro Plus’ı dört farklı renk seçeneğiyle görmek mümkün oluyor. Bu dört rengin hepsinin de etkileyici göründüğünü belirtmek gerekiyor. Sıkıcı olarak tanımlanabilecek siyahın bile parlaması dikkat çekiyor. Gri, yeşil ve gradyan renk seçeneklerinin parlaklığı da göze çarpıyor.

Akıllı telefonun alt kenarında hoparlör ızgarası ve USB-C girişinin yanında SIM kart yuvasının da bulunması dikkat çekiyor. Parmak izi tarayıcısına rastlanmaması, akıllı telefonun AMOLED ekranla geleceği ve tarayıcının ekran içine yerleştirileceği iddiasını doğruluyor.

Honor 50 serisinin tanıtım günü gelene kadar serinin üyelerine dair yeni detayların ortaya çıkması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER