Teknoloji

Honor 50 SE ve 50 benchmark testinden geçti

honor 50 se

Honor 50 serisi 16 Haziran’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma sayılı saatler kalmışken, serinin üyeleriyle ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Akıllı telefonlara dair somut fikir edinmeye yardımcı olan bu sızıntıların en yenisinde Honor 50 ve 50 SE modelleri görülüyor.

Geekbench’in veri tabanındaki benchmark testi sonuçları, Honor 50 ve 50 SE’nin teknik özellikleri konusunda biraz daha net bilgilere kavuşmaya yardımcı oluyor. JLH-AN00 model numarasıyla testten geçen Honor 50 SE’nin Mediatek MT6877 işlemci taşıdığı görülüyor. Bu da telefonun kalbinde Dimensity 900’ün bulunduğu anlamına geliyor.

Standart Honor 50 ise teknik güç bakımından 50 SE’nin üstünde duracağa benziyor. Bu telefonun kalbinde Qualcomm’un Snapdragon 778G işlemcisi yer alıyor.

Honor 50 ve 50 SE kutularından Android 11 işletim sistemiyle çıkacak. Bunun mevcut koşullar altında bir sürpriz olmadığını belirtmek gerekiyor. Tanıtım etkinliği Çin’de gerçekleşeceği için burada Google Servisleri’nden bahsedilmeyebilir. Ancak akıllı telefonların uluslararası pazara Google’ın mobil servisleriyle çıkacağını tahmin etmek pek zor değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER