Teknoloji

Honor 50 Pro ve 50 için yeni kamera sızıntısı

honor 50 pro

Honor 50 serisi 16 Haziran’da resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için geri sayım devam ederken, serinin üyelerine dair sızıntılar da sürüyor. Bu sızıntıların en yenisi Honor 50 Pro ve 50’nin kamera tasarımlarını ve bazı özelliklerini görmeyi sağlıyor.

Honor 50 Pro’da ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Arka kamera adasındaki ikinci halka ise iki sensöre ev sahipliği yapıyor gibi görünüyor. Bu sensörlerin özellikleri bilinmese de, ikisi de periskop lense benzemiyor. Daha önceki sızıntıda görülen periskop lensin Pro Plus versiyona ait olması veya eski sızıntının sahte olması ihtimaller arasında yer alıyor.

Honor 50 ise 50 megapiksel ana kamerayla gelecek. Burada da ikinci halkadaki kameraların özellikleri bilinmiyor. Ancak bu lenslerden birinin telefoto kamera olması sürpriz olmayacaktır.

Honor 50

Honor 50 serisinin odak noktasında vlog (video günlük) deneyiminin olacağın söyleniyor. Dolayısıyla telefonun video yeteneklerinin ön plana çıkması sürpriz olmayacaktır. Buna ek olarak, ön kameraların da güçlü olması bekleniyor. Ancak henüz bu konuda somut bir bilgi sızmış değil.

Honor 50 ve 50 Pro sırasıyla 66W ve 100W hızlı şarj desteğiyle gelecek. Cihazlardan en az birinde Qualcomm’un Snapdragon 778G işlemcisinin kullanılacağı da bilinenler arasında yer alıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER