Teknoloji

Honor 50 Pro Snapdragon 778G ile testten geçti

honor 50 pro

Honor 50 serisi önümüzdeki hafta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtıma doğru geri sayım devam ederken, serinin üyelerine dair sızıntılar ve paylaşımlar da sürüyor. Bu sızıntıların en yenisi, Honor 50 Pro ile ilgili bazı önemli bilgileri gözler önüne seriyor.

Akıllı telefon, RNA-AN00 model numarasıyla AnTuTu benchmark testinden geçti. Akıllı telefon testten 526.000 puan aldı. Testin sonuç sayfası, Qualcomm Snapdragon 778G işlemciyi ve Adreno 642L GPU’yu gösteriyor. İşlemciye 8 GB LPDDR4x RAM’in eşlik ettiği de görülüyor.

Benchmark testinin sonucuna göre, akıllı telefonda 256 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Android 11 işletim sistemi ve 120 Hz yenileme hızına sahip ekran da test sonucunun gösterdikleri arasında yer alıyor.

honor 50 proDaha önceki sızıntılara göre, Honor 50 Pro’da ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü sensör üstlenecek. Telefonun arkasındaki iki kamera halkasından birinde sadece bu sensörün yer alması bekleniyor. Diğer halkada ise iki sensörün yer alacağı görülüyor. Bu sensörlerde periskop kamera bulunmaması dikkat çekiyor.

3C kayıtlarına göre, Honor 50 Pro 100W hızlı şarj desteğiyle gelecek. Akıllı telefona dair diğer detaylar için 16 Haziran’ı beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER