Teknoloji

Honor 50 için Google Mobil Servisleri açıklaması

honor 50 60
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor 2021’in sonları itibarıyla ürünlerinde Google Mobil Servisleri’ni sunma sözü vermişti. Şirket bu sözü, Avrupa’da piyasaya sürülecek Honor 50 ile yerine getirecek. Honor 50’nin 26 Ekim’de Avrupa’da satışa sunulacağı daha önce açıklanmıştı.

Yeni seriyle birlikte Honor Çin akıllı telefon pazarında üçüncü sıraya yükselmişti. Çinli üreticinin benzer bir başarıyı eski kıtada da tekrarlamak istediği söylenebilir. Akıllı telefonun Pro versiyonu şu an için Avrupa’da satışa sunulmayacak. Bu durumun ileride değişip değişmeyeceği de belirsizliğini koruyor.

Honor 50’nin teknik özelliklerinin de oldukça kuvvetli göründüğünü bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Akıllı telefon, kamera sisteminin yetenekleriyle de ayrıca dikkat çekiyor.

Honor 50, Qualcomm Snapdragon 778G işlemciye sahip. Bu işlemci 5G desteğini de beraberinde getiriyor. Kutusundan Android 11 ile çıkan telefon, Avrupa’da Google Mobil Servisleri’ni de kullanıcılarına sunacak. 108 megapiksel ana arka kamera, 32 megapiksel ön kamera, 4300 mAh pil ve 67W hızlı şarj desteği telefonun özellikleri arasında yer alıyor. Böylelikle telefonun pili tamamen boşken, sadece 20 dakika içinde yüzde 70 doluluk oranına ulaşıyor.

İLGİLİ HABERLER