Teknoloji

Honor 30 Pro ile çekilen örnek videolar yayınlandı

honor 30 pro

Honor 30 ve 30 Pro, 15 Nisan’da gözler önüne çıkacak. Uzun süredir bu iki telefon hakkındaki dedikodular ve resmi paylaşımlar devam ediyor. Ancak son günlerde etkinlikte Honor 30 Pro’nun Plus versiyonunun da tanıtılabileceği iddiası etrafta dolaşıyor.

Henüz bu konuda somut bir işaret vermeyen Honor, 30 Pro’yla çekilen iki videoyu Weibo aracılığıyla paylaştı. Söz konusu videolara bazı fotoğraflar da eşlik ederken, bu paylaşımlarla birlikte Honor 30 Pro’nun kamerasının bazı önemli yetenekleri de gün yüzüne çıktı.

Honor 30 Pro’nun kamerasıyla 1920 fps ağır çekim video kaydı yapılabilecek. Ultra hızlı odaklama yeteneğine sahip kamera sistemi, 4K 60fps video kaydı da gerçekleştirebiliyor. X eksenli sabitleme özelliği de aktif görüntü sabitlemeyi destekliyor.

Honor’un hızlı odaklama yeteneğini göstermek için paylaştığı fotoğrafta (altta) kendisine atılan tenis topunu havada yakalamak için zıplamış bir köpek görünüyor. Bu tercihin altında oldukça hareketli olan hayvanlara odaklama yapmanın epey zor olması yatıyor.

Paylaşımda Honor 30 Pro’nun kullanıcılara doğru otomatik odaklama yetenekleriyle birlikte güçlü grafik işleme yetenekleri de sunulacağı belirtiliyor. Paylaşımda doğrudan isim zikredilmese de, burada Kirin 990 5G yonga setinin yeteneklerinden bahsedildiğini tahmin etmek zor değil.

1920 fps ağır çekim video kayıt özelliğinin ortaya koyduğu sonuçlar için de başka bir video (yukarıda) paylaşıldı.

Honor 30 Pro, 1920 fps ağır çekim video kayıt özelliğine sahip sayılı telefonlardan biri olacak. Vivo iQOO Pro ailesinde, Black Shark 3 serisinde ve bazı Nubia Red Magic telefonlarında bu özellik mevcut.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER