Teknoloji

Honor 20 serisine yakında yeni bir model daha katılacak

honor 20s

Honor 20 ve Honor 20 Pro, geçtiğimiz mayıs ayında resmiyet kazanmıştı. Honor 20 Lite ise bu iki cihazdan, bir ay önce gözler önüne çıkmış ve serinin açılışını yapmıştı. Çinli üretici, seriye yeni bir cihaz daha eklemeye hazırlanıyor gibi görünüyor. Honor 20S adını taşıması beklenen yeni cihaz, Google Play Console‘da boy gösterdi.

Google Play Console sayfasında Honor 20S’in teknik bilgilerinin yanı sıra bir fotoğrafını da görmek mümkün oluyor. Fotoğrafta ilk olarak ekranın üstünde bir kamera deliğinin bulunmaması göze çarpıyor. Honor 20 ve 20 Pro’da ön kamera ekranın üstündeki delikte yer alıyor. Honor 20S’te ise ön kameranın ekran üstündeki su damlası şeklindeki çentiğe yerleştirildiği görülüyor.

Google Play Console sayfasında Honor 20S’le ilgili başka bilgiler bulmak da mümkün. Öncelikle ekran büyüklüğünün 6 inç olması göze çarpıyor. 8 GB RAM’e sahip cihazda dahili depolama alanı seçeneklerinin ise 256 GB’ye kadar uzandığı görülüyor.

Honor 20S parmak izi tarayıcısıyla gelecek

Parmak izi tarayıcısının varlığı belirtilse de, nereye yerleştirildiği konusunda somut bir bilgi bulunmuyor. Honor 20 ve Honor 20 Pro’da parmak izi tarayıcısı telefonun kenarına yerleştirilmişti. Honor 20S’te nasıl bir çözümün tercih edileceği ise hâlâ belirsiz durumda.

honor 20sHonor 20S hakkında bilinenler şimdilik bunlarla sınırlı. Telefonda Kirin 810 yonga setin bulunması beklense de, şu an için bu bilgi doğrulanmış değil. Honor 20S’e dair gölgede kalan noktalar için birkaç hafta daha sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER