Teknoloji

Honor’un yeni telefonu 200 Lite, şirketin internet sitesinde görüldü

honor 200 lite

Honor‘un yeni akıllı telefonu, şirketin Fransa ofisi tarafından başlatılan bir pazarlama kampanyasıyla ortaya çıktı. Honor 200 Lite adını taşıyan cihaz, 25 Nisan’da resmiyet kazanacak. Akıllı telefonun ne gibi özellikler sunacağı şu an için belirsizliğini koruyor.

Akıllı telefon, Honor’un resmi mağazasında şimdiden farklı renk seçenekleriyle boy göstermiş durumda. Renk seçenekleri Göl Mavisi, Siyah ve Yıldızlı Mavi olarak sıralanıyor. Yıldızlı Mavi renk seçeneğinin sadece Honor’un çevrimiçi mağazasında mevcut olduğunu belirtmekte fayda var.

Sitede telefonun özelliklerini görmek ise ne yazık ki mümkün olmuyor. Dolayısıyla sadece görsellere bakarak bir çıkarım yapılabiliyor. Örneğin, telefonun arkasındaki üçlü kamera sisteminde ana kamera görevini 108 megapiksel çözünürlüklü sensör üstleniyor. Bu telefonun selefi Honor 90 Lite, 100 megapiksel ana kamera, 5 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera ile gelmişti.

Akıllı telefonun önünde ise kapsül şeklinde bir kamera deliği bulunuyor. Bu da telefonun çift ön kamerayla geleceğinin sinyalini veriyor. İkinci kameranın 3D yüz tarama için kullanılan bir derinlik sensörü olması muhtemel görünüyor. Honor 90 serisinde bunun sadece 90 Pro modeli için mevcut olduğunu belirtmekte fayda var.

Honor 200 Lite için ne kadar ödemek gerekecek?

Honor 200 Lite’ın fiyatı konusunda da henüz net bir bilgi verilmiş değil. Akıllı telefonun ilk durağı Fransa olacak gibi görünse de, kısa süre içinde bu konuda daha net bilgiler edinmek mümkün olacak.

İLGİLİ HABERLER