Teknoloji

Honor 20 tanıtımı canlı yayın ile burada (saat 16.00’da)

honor 20 serisi lansmanı

Honor yeni akıllı telefon serisi Honor 20’yi bugün düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtıyor. 21 Mayıs Londra etkinliği bu şehirde bulunan Battersea Evolution adlı mekanda gerçekleştiriliyor. Bu etkinlikte Honor 20 Pro ve Honor 20 olmak üzere iki Android telefonun tanıtılması bekleniyor.

Honor Huawei’ye ait bir marka. Bu nedenle Huawei’nin Google yasağının hemen arkasından söyleyeceklerini duymak adına bu etkinlik ayrı bir önem de kazanıyor.

Yaşanan durumun yeni Honor telefonlarını nasıl etkileyeceği hakkında sorularınız varsa, Google’ın Android yasağı Huawei ve Honor telefon sahipleri için ne anlama geliyor? başlıklı yazıya göz atmanızı tavsiye ederiz.

Honor 20 serisi lansmanı ne zaman, saat kaçta?

Etkinlik Londra’nın yerel saatiyle 14.00’te başlayacak. Bizim zaman dilimimize göre saat 16.00‘ya denk geliyor.

Honor 20 serisi lansmanı nasıl izlenir?

Etkinlik YouTube üzerinden canlı olarak yayınlanacak ve yukarıdaki canlı yayın penceresinden bu etkinliği izleyebilirsiniz. #Honor20Series, #CaptureWonder ve #Honor20 konu etiketleriyle Twitter’da paylaşılanları takip edebilir, ayrıca canlı yayını Twitter üzerinden izleyebilirsiniz.

Etkinlikte neler göreceğiz?

İki Android telefonun etkinlikte tanıtılması bekleniyor.

20 Pro’nun 6.1 inç ekran, biri Uçuş Süresi olmak üzere dört arka kamera gibi özelliklere sahip olması bekleniyor. Huawei P30 Pro ve Mate 20 Pro modelleri gibi Kirin 980 donanım platformunu taşıyacak. Standart Honor 20 modelinin arkasında ise üç kamera bulunacak.

20 Pro’nun ekran içi parmak izi sensörü bulunacak. 256 GB dahili hafıza ve 6 ya da 8 GB RAM gibi özellikler de bu telefonda yer alacak.

Ayrıca geçtiğimiz haftalarda Çin için Honor 20i modeli tanıtıldı. Kirin 710 işlemci taşıyan bu telefonda 6.2 inç ekran, 24 megapiksel çözünürlüklü kameranın da bulunduğu üçlü arka kamera sistemi mevcut. Ayrıca 32 megapiksel ön kamera da var. Bu telefonun Çin dışında başka ülkelere gelmesini beklemiyoruz. Yeni duyurulacak Honor 20 ve 20 Pro modellerinin ise ülkemize geleceğini tahmin ediyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER