Teknoloji

Honor 20 Pro için beklenen müjde geldi

honor 20 pro

Honor 20 Pro, geçtiğimiz ay Huawei ve ABD Ticaret Bakanlığı arasındaki krizin patlak verdiği dönemde tanıtılmıştı. Bir süre boyunca Honor 20 Pro’nun bu krizin ilk kurbanı olduğu düşünülmüştü. Honor 20 Pro’nun Google Play sertifikasını almamış olması da bu durumu tetiklemişti.

Honor 20 Pro’yla birlikte tanıtılan Honor 20, Google Play sertifikasını kısa süre içinde almıştı. Buna rağmen, Honor 20 Pro’ya vize verilmemesi kafaları karıştırmıştı. Beklenen sertifika sonunda geldi. Honor 20 Pro’nun Google Play sertifikası sonunda çıkarken, bunda ABD’nin verdiği üç aylık ek sürenin etkili olduğu düşünülüyor.

Bu sertifika, Honor 20 Pro’nun Batı ülkelerinde satışa sunulabileceği anlamına geliyor. Google Play sertifikasını 1 Haziran’da alan Honor 20, kısa süre içinde İngiltere gibi ülkelerde piyasaya sürülmüştü. Honor 20 Pro’nun da kısa süre içinde Batı ülkelerinde raflardaki yerini alması bekleniyor.

Google’ın veri tabanı, Huawei’nin telefonun isimlendirilmesinde yapabileceği değişiklik konusunda da ipucu veriyor. Veri tabanında Honor 20 Pro isminin yanında Nova 5T Pro ismi görülüyor. Honor 20 ismine ise Nova 5T ismi eşlik ediyor. Bu nedenle Honor 20 Pro’nun bazı ülkelerde Huawei Nova 5T Pro adıyla satılması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER