Teknoloji

Çıkışı yakın olan yeni Honor 20 Lite’ın etkileyici renklerini gösteren paylaşım

honor 20 lite

Honor 20 Lite modelinin bu hafta içinde Çin’de çıkacağı, Honor başkanı George Zhao’nun verdiği onayın ardından belli olmuştu. Telefon daha önce Çinli telekomünikasyon kuruluşu TENAA’nın kayıtlarında görüldü. Honor’un marka direktörü de yakında çıkacak telefon renklerini paylaştı. Bunun üstüne şirketin Weibo sayfası üzerinden de lansman tarihi olarak 15 Ekim günü verildi.

Honor 20 Lite, TENAA kayıtlarında LRA-AL00 model koduyla yer alıyor. Telefonda 2.2 GHz işlemci bulunacak. Bu işlemci muhtemelen Kirin 810 olacak. İşlemciye 4, 6 veya 8 GB RAM seçenekleri eşlik edecek. 256 GB’ye kadar depolama alanı seçeneği de bulunacak. Ekranın 6.3 inç OLED panel olduğu ve 2400 x 1080 piksel çözünürlüğe, aynı zamanda 19.5:9 görüntü oranına sahip olduğu da belirtiliyor.

Kamera tarafına baktığımızda ise, 48 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel çözünürlüklü ikinci kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörünün eşlik ettiğini görüyoruz. Önde ise 16 megapiksel kamera bulunacak. Selfie kamerası Honor 20, Honor 20 Pro veya Honor 20S modellerinde olduğu gibi ekran deliğine değil, su damlası çentiğe yerleştirilecek.

yeni honor 20 lite

Cihaz orta segment pazarı hedefleyeceği için, Honor 20 Lite’ın görünümü de teknik özellikleri kadar önem taşıyor. Honor’un baş marka yöneticisi Xiaoyun Zhang, telefonun rengiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Telefonun arka yüzü yeşil, turuncu ve şeftali rengi bir gradyan yapıya sahip olacak. Bunun yanı sıra daha soğuk renklerden oluştan su mavisi-mor-menekşe renk seçeneği de bulunacak.

Honor 20 Lite’ın Magic UI 2.0 kullanıcı arayüzüyle ve Android Pie ile yüklü gelmesi bekleniyor. Pil ömrü de en az 3900 mAh kapasiteye sahip olacak. Yarın düzenlenecek olan etkinlikte, Honor 20 Lite’ın ne kadar fiyata sahip olacağını da göreceğiz. Tahminler, fiyatın 1799 yuan (1504 TL) seviyesinde olacağını işaret ediyor.

İLGİLİ HABERLER