Teknoloji

Honor 20’den kısa sürede dikkate değer başarı

honor 20
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Honor 20 serisi yaklaşık bir ay önce gözler önüne çıkmıştı. ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşının giderek kızıştığı bir ortamda tanıtılan telefonlar, Honor’un çatı şirketi Huawei’ye ABD tarafından uygulanan yaptırımların gölgesinde kalmıştı. Akıllı telefon sadece Çin’de satışa sunulmasına rağmen, kısa sürede dikkat çekici bir başarı elde etmeyi başardı.

Huawei’den yapılan açıklamaya göre, Honor 20’nin ilk 14 günlük satış rakamı 1 milyonu geçti. Aynı açıklamada, Honor 20’nin Pro versiyonunun da yarın itibarıyla Çin’de satışa sunulacağı belirtildi.

Honor 20’nin Pro versiyonunda 8 GB RAM bulunuyor. Depolama alanı konusunda ise kullanıcılara 128 ve 256 GB olmak üzere iki seçenek sunuluyor. 128 GB depolama alanına sahip versiyonun Çin’deki fiyat etiketinde 3199 yuan (2715 TL) yazacak. 256 GB depolama alanına sahip model ise 3499 yuan (2970 TL) karşılığında satılacak.

Huawei, uluslararası pazarda ise şu an için sadece Honor 20’nin baz versiyonunu kullanıcılara sunacak. Honor 20 Pro’nun uluslararası pazara girişi konusunda şimdilik kesin bir bilgi verilmiş değil.

İLGİLİ HABERLER