Teknoloji

Honor 10 sızıntısı farklı renkleri ve özellikleri göz önüne seriyor

honor 10Honor 10 ile ilgili dedikodu ve sızıntılar bir süredir etrafta dolaşıyor. İnternete sızan yeni basın görselleri ise akıllı telefonun oldukça parlak renklerini görmeyi mümkün kılıyor. Yeni görsellerle birlikte akıllı telefona ait olduğu söylenen özellikler de ortaya çıktı.

Üst sınıfta konumlanan ancak uygun bir fiyata sahip olması beklenen telefon 19 Nisan’da Honor’un ana vatanı Çin’de tanıtılması öngörülüyor. Dolayısıyla sızıntıların doğru olup olmadığını görmek için uzun bir süre beklemek gerekiyor. Sızan fotoğraflardaki siyah, su yeşili ve mavi ile pembe arasında değişen bir tondaki renk seçenekleri, görenlerin üzerinde bir etki yaratmayı başarıyor. Sayfanın en üstündeki fotoğrafta görülen versiyonun rengi, ışığa göre mavi ve pembenin tonları arasında gidip geliyor.

Sızan fotoğraflar ekranın üstündeki çentiği de oldukça net biçimde gösteriyor. Dedikodularda sıklıkla dillendirilen çift lensli arka kameranın varlığı da son sızıntıyla bir kez daha doğrulanıyor.

Son sızıntı, Honor 10’da bulunması beklenen bileşenler konusunda da oldukça somut bilgiler barındırıyor. 2280 x 1080 piksel çözünürlüklü 5.84 inç ekranın altında yer alan parmak izi tarayıcısı, fotoğraflarda dikkat çeken unsurlar arasında yer alıyor.

honor 10Telefonun kalbinde Honor’un çatı şirketi Huawei’nin kendi üretimi olan Kirin 970 yonga setinin bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bu yonga setine eşlik edecek kurulumlar konusunda ise kullanıcıların karşısına 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı veya 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı olmak üzere iki seçenek çıkarılacağı söyleniyor. Dahili depolama alanını microSD kart desteğiyle genişletmenin mümkün olmadığı da gelen haberler arasında yer alıyor.

Arka kamera kurulumunda biri 20 diğeri ise 24 megapiksel çözünürlüklü iki lensin bulunacağı belirtilirken, telefona ihtiyacı olan gücü 3320 mAh kapasiteli pilin sağlayacağı ifade edildi. Kutusundan Android 8.1 Oreo yüklü biçimde çıkacak olan Honor 10, Huawei’nin EMUI kullanıcı arayüzünü barındıracak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER