Teknoloji

Apple şimdilik yeni bir HomePod mini çıkarmayı planlamıyor

youtube music homepod

Apple yenilenen HomePod’u kısa süre önce duyurmuştu. Şirket böylelikle akıllı hoparlör portföyünde HomePod mini’nin yanına yeni bir seçenek daha eklemişti. Bloomberg’in haberine göre, 2020’de piyasaya çıkan küçük HomePod’un yeni versiyonu şu an için planlanmıyor.

Söz konusu iddiayı gazeteci Mark Gurman gündeme getirdi. Gurman Apple’ın yeni bir küçük HomePod üstünde çalıştığını düşünmediğini belirtti. İkinci nesil HomePod’un yeni tanıtıldığını göz önüne alınca bu duruma pek şaşırmamak gerekiyor. Bu noktada yeni HomePod’un mevcut mini versiyondan farklı özellikler sunmadığını hatırlatmakta da fayda var.

HomePod mini farklı özelliklerle yenilenebilir

Apple’ın yeni bir mini versiyon çıkarmak yerine mevcut versiyona farklı özellikler eklemesi muhtemel görünüyor. Bunun için ilk yazılım güncellemesi hafta içinde yayınlanacak. Yeni renk seçenekleri ve fiyat değişiklikleri de Apple’ın daha önce yaptığı ve yeniden yapabileceği hamleler arasında yer alıyor.

Apple’ın ajandasının yeni bir HomePod mini için yoğun olduğunu da söylemek gerekiyor. Şirketin Apple TV ve HomePod’u birleştiren yeni bir ürün üstünde çalıştığı söyleniyor. Dolayısıyla şirketin enerjisini buraya kaydırması sürpriz olmayacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER