Eğlence

Hogwarts Legacy’de oyuncuları 100’den fazla yan görev bekliyor

hogwarts legacy

Uzun süredir beklenen Hogwarts Legacy yakında oyuncularla buluşacak. Oyun için tanıtım süreci de şimdiden başlamış durumda. Bu doğrultuda yapılan haberlerin en yenisi, oyuncuları ana hikayenin yanı sıra 100’den fazla yan görevin beklediğini gösteriyor.

Oyunu tamamen bitirmenin yaklaşık 75 saat süreceği iddiası daha önce gündeme gelmişti. Aynı dönemde sadece ana hikayeyi tamamlamanın yaklaşık 40 saat süreceği de belirtilmişti. Geri kalan 35 saatin ne için harcanacağı da ortaya çıkmış oldu.

GamesRadar+ sitesine konuşan oyun yazarı Moira Squier şu ifadeleri kullandı: “Oyunun karmaşık ana hikayesi farklı karakterleri ve görüş açılarını barındırıyor. Ancak oyunculara oyun boyunca kendi seçimlerini yapabilecekleri ve kendi hikayelerini yazabilecekleri anlar sunuluyor.”

Seçim şansının sunulması, oyuncuların 100’den fazla yan görevi diledikleri sıralama içinde bitirebileceği anlamına geliyor. Oyun çizgisel bir düzlemde ilerlemiyor olsa da, oyuncuların tercihlerinin bazı karşılıklarının olacağının da altı çiziliyor.

Hogwarts Legacy Harry Potter evreninden bir hikaye anlatacak

Hogwarts Legacy, Harry Potter evreninden bir hikayeyi anlatacak olsa da bu oyunda Harry Potter olmayacak. Zira bu oyun Potter’ın doğumundan 100 yıl, Fantastik Canavarlar serisinden ise 50 yıl öncesinde geçecek.

Hogwarts Legacy 10 Şubat’ta PlayStation 5, Xbox Series X/S ve PC’de oyuncularla buluşacak.

İLGİLİ HABERLER