Teknoloji

HMD’nin Pulse serisi telefonlarının detayları sızdırıldı

hmd

HMD kendi markasını taşıyan akıllı telefonlar çıkarmaya hazırlandığını bir süre önce açıklamıştı. Bu telefonların hangi özelliklerle geleceği, şirketin kayıtları sayesinde görüldü.

Şirket Pulse serisinde Pulse, Pulse+ ve Pulse Pro olmak üzere üç model sunacak. Pulse’ın Unisoc T606 işlemci, 4 veya 8 GB RAM ve Android 14 işletim sistemiyle kullanıcıların karşısına çıkacağı görülüyor.

Pulse+ modeli ise 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı gelecek. Ekran büyüklüğü ise 6.56 inç olacak. Telefonun renk seçeneklerinden biri ise Gece Yarısı Mavisi adını taşıyacak.

Pulse Pro ise 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla kullanıcıların karşısına çıkacak. Bu modelde renk seçenekleri Alacakaranlık Moru, Siyah Okyanus ve Buzul Mavisi olarak sıralanacak.

HMD Legend serisi üstünde çalışmaya da devam ediyor

HMD’nin aynı zamanda Legend serisi akıllı telefonlar üzerinde çalıştığı biliniyor. Bu serinin üyelerinin Legend, Legend+ ve Legend Pro adını taşıyacağı söyleniyor. Pulse ve Legend serilerinin temmuz ayında birlikte tanıtılması ihtimaller arasında yer alıyor.

HMD aynı zamanda çift girişli bir duvar şarj adaptörünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Siyah renkli bu adaptör, Avrupa’da 25 avro karşılığında satılacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER