Eğlence

Vin Diesel: Hızlı ve Öfkeli’nin sekizinci filmi New York’ta çekilecek

Hızlı ve Öfkeli serisinin yedinci filmi 3 Nisanda vizyona girecek. Ancak henüz yedinci film vizyona girmeden önce sekizinci filme dair haberler konuşulmaya başlamış durumda. ABD’nin ünlü televizyon programlarından Jimmy Kimmel Show’a katılan Hızlı ve Öfkeli 7’nin başrol oyuncusu Vin Diesel, henüz resmi olarak duyurulmayan sekizinci Hızlı ve Öfkeli filminin New York’ta çekileceğini açıkladı.

Hızlı ve Öfkeli 7’de gizemli bir devlet ajanını oynayan aktör Kurt Russell, serinin sekizinci filminde de boy gösterecek. Diesel, Russell’ın karakterinin sekizinci filmin hikayesinde önemli bir yerde olacağını ve bu kararın yedinci film öncesinde alındığını belirtti.

Bir gün sonra yine Jimmy Kimmel Show’a katılan Kurt Russell da karakterinden etkilenmiş olduğunu gösterdi. Gizemli bir adam portresi çizdiklerini söyleyen Russell; karakterin isminin ve içinde bulunduğu dünyanın nasıl bir şey olduğunun bilinmediğini ve bunun da bir heyecan yarattığını söyledi.

Vin Diesel sekizinci filme ilişkin olarak başka bilgi vermezken, Kurt Russell ekibin yeni Hızlı ve Öfkeli filminde uçaktan otomobil atmayı geride bırakacak bir şeyleri deneyebileceğini söyledi.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER