Eğlence

Hızlı ve Öfkeli 7 gişede rekor kırdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

hızlı-ve-ofkeli-210415

Hızlı ve Öfkeli serisinin yedinci filmi, beklenen gişe başarısını sergileyerek yapımcılarının yüzünü güldürdü. NBCUniversal tarafından yapılan açıklamada filmin küresel gişe hasılatının 1 milyar doları geçtiği belirtilirken, barajın 17 günde aşılması Hızlı ve Öfkeli 7’nin yüksek gişe hasılatına giden yolda da hız rekoru kırması anlamına geliyor.

Hızlı ve Öfkeli 7’nin hasılat rekoru kırmasının yapımcı NBCUniversal için ayrı bir anlamı daha bulunuyor. Şirketin 103 yıllık tarihinde ilk kez bir filmin sinemalardaki ilk gösterim turunda bu denli büyük bir başarıya ulaştığı belirtilirken, Hızlı ve Öfkeli serisinin NBCUniversal’e 3.39 milyar dolar gelir getirdiği açıklandı.

NBCUniversal, ortaya çıkan muhteşem sonuç için Universal’in sinema ekibine, Hızlı ve Öfkeli 7’nin oyuncularına ve teknik kadrosuna teşekkürlerini sunmayı ihmal etmedi. Başrol oyuncularından Paul Walker’ın çekimler devam ederken hayatını kaybetmesiyle bir hayli konuşulan Hızlı ve Öfkeli 7’yi Türkiye’de, son rakamlara göre, 2 milyon 319 bin 718 kişi izledi.

İLGİLİ HABERLER