Eğlence

Hitman GO iPhone, iPad ve iPod touch için yayınlandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Hitman Go oyununun iPad, iPhone ve iPod touch versiyonları bugün itibarıyla yayınlandı. Square Enix’in yüksek başarı kaydeden oyununa bağlı kalan bu versiyon sayesinde mobil cihaz sahipleri otobüs veya tren yolculuklarında bu oyunu daha rahat şekilde ve normal oyun akışından çok da uzaklaşmayacak şekilde oynayabilecek.

hitman-go-170414

Oyunun konsepti tanıdık; belirli konumlara sızmaya çalışırken güvenlik memurlarına yakalanmamanız, hedefleri öldürmek için onlara yaklaşmanın yollarını bulmanız gerekiyor. Ne var ki, oyun biraz daha stratejiye dayalı masa oyunu tadına dönüştürülmüş, aksiyondan biraz vazgeçilmiş gibi görünüyor.

Ajan 47’yi yönlendirmek için ekran üzerinde dokunmatik hareketlerden yardım almanız gerekiyor. Yol boyunca farklı yeteneklere sahip korumalar karşınıza çıkıyor, çeşitli nesneleri atarak onların dikkatlerini dağıtmanız veya kostümler giyerek dikkat çekmemeniz gerekiyor. Hitman Go bu noktada konsol ve PC oyunlarını dayanak olarak belirliyor. Ne var ki, zaman kısıtlaması yok, istediğiniz kadar deneme yapmanız mümkün.

Hitman Go App Store üzerinden 10.49 TL’lik fiyat etiketiyle sunuluyor. İlgilenenler aşağıdaki App Store bağlantısını takip ederek bu oyunu satın alabilirler. Bu arada Android versiyonunun da yolda olduğu kaydedildi.

İlgili >> Hitman GO

İLGİLİ HABERLER