EğlenceTeknoloji

Hitman 3 PC versiyonu ilk önce Epic Games Store’a gelecek

hitman 3

Hitman 3 önümüzdeki dönemin merakla beklenen oyunları arasında yer alıyor. IO Interactive oyun için paylaştığı yeni bir fragmanla heyecanı biraz daha artırırken, oyunun bulunabilirliği konusunda önemli bir bilgi de verdi.

Hitman 3’le buluşmak için 2021’in ocak ayına kadar sabretmek gerekiyor. En baştan itibaren sanal gerçeklik desteği de sunacak olan oyunun PC versiyonu, 12 ay boyunca sadece Epic Games Store’da satılacak. Oyunu Steam üzerinden satın almak isteyenlerin 2022’ye kadar beklemesi gerekecek.

PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One ve Google Stadia’da Hitman 3’ü önümüzdeki ocak ayından itibaren oynamak mümkün olacak. Yeni fragman da oyuna dair biraz daha detay veriyor.

Fragmanda oyunun geçtiği Thornbridge Malikanesi’nden yeni bir kesit daha görülüyor. Gizemli bir cinayet romanını andıran ortam, çoktan bir cinayet işlenmiş ve Agent 47 de bu cinayeti araştırmaya gelmiş gibi bir izlenim yaratıyor.

Hitman 3 için bekleyiş devam ederken, Epic Games Store’dan serinin hayranları için başka bir müjde geldi. 2016’da çıkan Hitman, 27 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında Epic Games Store’dan ücretsiz olarak indirilebilecek.

İLGİLİ HABERLER