Eğlence

Hitman 2 13 Kasım’da PS4, Xbox One ve PC için yayınlanacak

hitman 2 giris

hitman 2Popüler video oyunlarından Hitman, 2016’da yeni bir başlangıç yapmış, ancak bu yeni başlangıçta oyunun geçmişiyle arasına adeta bir sünger çekilmişti. IO Interactive ile çıkılan yeni yolda gösterilen başarı, Hitman’e Warner Bros. ile sinema filmi anlaşması getirmişti. Bu başarının yeni halkası olarak nitelenebilecek Hitman 2, 13 Kasım 2018’de oyuncularla buluşacak.

Oyuna ilk günden itibaren hem PlayStation 4’te hem Xbox’ta hem de PC’de erişmek mümkün olacak.

Hitman serisinin yıldızı Agent 47, yeni oyunda da serinin hayranlarıyla buluşacak. IO Interactive’den yapılan açıklamaya göre, oyunda oyunculara son derece detaylı bir araç seti sunulacak. Bu araç setinde silahlar, gizlenme teknikleri ve kılık değiştirmeyi kolaylaştıracak kostümler yer alacak. Bu sayede oyuncuların hedeflerini öldürüp kendilerine verilen görevleri yerine getirmeleri kolaylaşacak.

Hitman 2 ile birlikte oyunculara Sniper Assassin adını taşıyan yeni bir oyun modu sunuluyor. Bu modda oyuncular hedeflerini indirebilmek için bir arkadaşlarıyla birlikte çalışabiliyor. Oyunun standart, Silver, Gold ve Collector’s versiyonları için sipariş verenler, söz konusu modu önceden deneyebilecek. Gold ve Collector’s versiyonlarını ön siparişte alanlar da Hitman 2’ye 9 Kasım’dan itibaren erişebilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER