Hitachi Displays, Apple’ın Retina ekranını gölgede bırakacak yeni bir IPS LCD panelinin duyurusunu yaptı. 4.5 inç’lik bu ekran 1280 x 720 piksel çözünürlük desteğine ve 329 dpi’lık piksel yoğunluğuna sahip.
Hitachi’nin bu yeni LED arkadan aydınlatmalı ekranı 1000:1 kontrast oranına ve 500 nit’lik parlaklığa sahip. Hitachi’nin bu yepyeni teknolojisinin bu yılın ekim ayında seri üretimine başlanması ve gelecekteki akıllı telefonlarımızda bulunması bekleniyor. Bu durumda CES 2012’de 720p çözünürlük desteğine sahip akıllı telefonlarla karşılaşmamız kuvvetle muhtemel.
İlgili – Hitachi
Günün Öne Çıkan Fırsatları
Braun BRHD425E Hd4.2 İyontec Difüzörlü Saç Kurutma Makinesi — %7 İndirim
Schafer Fit Fry XL 5 Lt Yağsız Fritöz — İndirim
TCL 27G64 Gaming Monitörü 27\" 180Hz QD-Mini LED — %3 İndirim
JBL Go4 Bluetooth Hoparlör, IP67 — %3 İndirim
Xiaomi Smart Band 9 Active — %4 İndirim
Roborock Q8 Max Pro Plus Akıllı Robot Süpürge — İndirim
REKLAM — Bu içerikte satış ortaklığı bağlantıları bulunmaktadır. Bu bağlantılar üzerinden yapılan alışverişlerden Teknoblog komisyon kazanabilir.
Teknoblog artık WhatsApp'taGünün en iyi teknoloji fırsatları ve kaçırmamanız gereken büyük haberler, telefonunuza gelsin.
Kanala Katıl

