Teknoloji

Hipstamatic Oggl’un yeni sürümünü görücüye çıkardı

Instagram’ın önemli rakiplerinden biri olan Hipstamatic, bu rekabetin sosyal yanından sorumlu olan Oggl uygulamasının yeni sürümünü yayınladı. Bu sürümle birlikte çok sayıda yeni özellik Oggl kullanıcılarının beğenisine sunuldu. Güncellemeyle birlikte Oggl’un tasarımı da daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunması amacıyla yenilendi.

oggl-logo-191213

Uygulamanın ana sayfasında kişiselleştirilebilir bir ızgara tasarımına geçiş yapıldı. Kullanıcılar ana sayfadaki bu ızgaraları ilgi alanlarına ve kendi fotoğraflarına göre düzenleyebiliyor. Buna ek olarak, Instagram hesabı da ana sayfaya eklenerek buradan takip edilebiliyor.

Koleksiyonlar da güncellemeyle birlikte uygulamaya eklenen bölümler arasında yer alıyor. Bu bölüm aracılığıyla kullanıcılar seçtikleri canlı müzik gruplarına ait ilham çekici fotoğrafları toplayıp bir araya getirebiliyor ve aynı işlemi gerçekleştiren diğer Oggl kullanıcıları tarafından oluşturulan koleksiyonlara abone olabiliyor. Farklı fotoğrafları görmek için kullanılan Keşfet sekmesi de elden geçirilen alanlar arasında bulunuyor. Yeni Profil sekmesindeyse fotoğraflar çekilen ve toplanan olarak ayrılıyor, fotoğraflar görüntülenirken dokunarak yakınlaştırma yapılabiliyor ve kullanıcıların fotoğrafçılık yönlerini geliştirmeleri için canlı bağlantılar sunuluyor.

Ücretsiz bir uygulama olan Oggl’dan faydalanmak için ya 3 aylık 2.99 dolar ya da 1 yıllık 9.99 dolar abonelik ücreti ödemek gerekiyor. Aboneler Hipstamatic’in son derece geniş lens ve filtre arşivinin tamamına erişebiliyor.

İlgili >> Pocket-lint

İLGİLİ HABERLER