Eğlence

Hideo Kojima’nın Xbox için hazırladığı yeni oyunu OD’un ilk fragmanı yayınlandı

hideo kojima od

Ünlü oyun yapımcısı Hideo Kojima OD adını taşıyan ve Xbox için yayınlanacak yeni oyununun ilk fragmanını The Game Awards ödül töreninde paylaştı. Duyurusu geçtiğimiz yıl yapılan oyunun ilk fragmanı pek fazla şey paylaşmıyor. Videonun büyük kısmında oyuncu kadrosunun hareket yakalama testleri yaptığı görülürken, sonunda “Tüm oyuncular ve çığlık atanlar için” sloganı ekrana geliyor.

OD’un aktör kadrosunda Sophia Lillis, Hunter Schafer ve Udo Kier gibi güçlü isimler de yer alıyor. Buna ek olarak, Jordan Peele’nin de projenin içinde olduğu biliniyor. Kojima projede başka büyük isimlerin çalıştığını da belirtti, ancak bu isimlerin kim olduğunu söylemedi.

OD’un oyun ve film arasında bir yerde konumlandığı belirtiliyor. Yayınlanan basın bülteninde “Oyun ve filmin sınırlarını bulanıklaştırırken, korku eşiğinizi test etme kavramını ve bunun korku üzerine aşırı dozda aşırı eğitim almanın ne anlama geldiğini araştıran bir deneyim” ifadesi kullanılıyor.

Hideo Kojima OD ile yeni bir oyun stili oluşturmayı hedefliyor

Hideo Kojima OD için şu ifadeleri kullandı: “Çok benzersiz, sürükleyici ve tamamen yeni bir oyun stili (veya daha doğrusu yeni bir medya biçimi) yaratma zorluğunu üstlenmek için Xbox Game Studios ve onların bulut oyun teknolojisiyle birlikte çalışıyoruz.”

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER