Eğlence

Hi-Fi Rush PS5’e geliyor: Xbox’tan PS5’e büyük transfer

hi-fi rush

Bethesda, ritim-aksiyon mücadele oyunu Hi-Fi Rush‘ın PlayStation 5’e özel olarak 19 Mart’ta geleceğini çarşamba günü doğruladı. Bu açıklama, Bethesda LATAM tarafından yapılan bir video ile ilk kez ortaya çıktı. Hemen ardından Microsoft, Hi-Fi Rush ve Sea of Thieves‘in her ikisinin de PS5’e geleceğini doğruladı. Sea of Thieves, 30 Nisan’da PS5 platformunda oyuncularla buluşacak.

PS5 ve Nintendo Switch’e gelecek Xbox özel oyunlar

Aşağıda PS5 veya Nintendo Switch’e gelecek dört Xbox özel oyununun tam listesi yer almaktadır:

  • Pentiment – PS4, PS5 ve Nintendo Switch’te 22 Şubat’ta
  • Hi-Fi Rush – Yalnızca PS5’te 19 Mart’ta
  • Grounded – PS4, PS5 ve Nintendo Switch’te 16 Nisan’da
  • Sea of Thieves – Yalnızca PS5’te 30 Nisan’da

Nintendo, Grounded ve Pentiment‘in daha önce Xbox’a özel olan ilk oyunlar olarak Nintendo Switch’e geleceğini açıklamasının ardından, Hi-Fi Rush ve Sea of Thieves‘in PS5 lansmanı haberi geldi.

Microsoft, geçtiğimiz hafta PS5 ve Nintendo gibi rakip konsollara dört önceden Xbox’a özel oyunu getireceğini duyurmuştu. Bu dört oyunun Hi-Fi Rush, Pentiment, Sea of Thieves ve Grounded olacağı ortaya çıkmıştı.

Tango Gameworks tarafından geliştirilen Hi-Fi Rush, geçtiğimiz yıl Xbox’ta sürpriz bir şekilde yayımlanmıştı. Son zamanlarda yapılan bir veri madenciliği, oyunun PS5 ve Nintendo Switch’te de piyasaya sürülebileceğini öne sürmüştü; ancak şimdilik sadece PS5’te piyasaya sürüleceği görülüyor.

Hi-Fi Rush, müzik ve ritme dayalı benzersiz bir oynanış sunarak, oyuncuları müziğin ritmine göre hareket etmeye ve düşmanları yenmeye teşvik ediyor. Xbox’tan PS5’e geçiş yapacak olması, oyunun daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlayacak ve PlayStation kullanıcılarının da bu benzersiz deneyimden yararlanmasına olanak tanıyacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER