Teknoloji

Hepsiburada Efsane Cuma ile bir günde 45 günlük ticaret hacmi hedefliyor

hepsiburada premium

Küresel e-ticaret sitelerinin yılın belli günlerinde yaptıkları kampanyalar, son birkaç yıldır Türkiye’deki e-ticaret siteleri tarafından da gerçekleştiriliyor. Kasım ayının dördüncü cuma gününde yapılan “Black Friday” indirimi, söz konusu kampanyaların en popüleri olarak biliniyor. Hepsiburada Efsane Cuma olarak Türkçeleştirdiği söz konusu günde, geçtiğimiz yıl olduğu gibi, yüksek bir ticaret hacmine ulaşmayı hedefliyor.

Hepsiburada, Efsane Cuma’ya dair hedeflerini ve geçtiğimiz yılki Efsane Cuma’ya ait dikkat çekici bilgileri düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. Toplantıda konuşan Hepsiburada Ticari Grup Başkanı Mutlu Erturan, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’nin Hepsiburada’sı olarak bu sene ‘Efsane Cuma’ gününde, platformumuzda yer alan marka ve işletmeler ile birlikte 45 günde gerçekleştirdiğimiz ticaret hacmine ulaşarak; ülkemizin dört bir yanına ekonomik hareket getireceğiz. Aynı zamanda yılın en avantajlı gününde, müşterilerimize bütçe dostu efsane indirimlerle alışveriş yapma imkanı sağlayacağız. Türkiye’nin lider e-ticaret platformu olarak bu sene daha önce bir e-ticaret platformunda müşterilere hiç sunulmamış, heyecan uyandıracak sürpriz ürünleri efsane fiyatlarla sunacağız. Müşterilerimizin; ‘indirime girse de alsam’ diye düşündüğü ürünleri alacağı gün ‘Efsane Cuma’ günü olacak. Biz bugünü Hepsiburada olarak ‘Yılın En Avantajlı Günü’ ilan ettik. Tüm müşterilerimizi sepetlerini şimdiden hazırlamaya ve Efsane Cuma Günü yapacakları fırsatlarla dolu alışverişin keyfini çıkarmaya davet ediyoruz.”

Şirket Efsane Cuma’da müşterilerine rahat bir alışveriş deneyimi yaşatmak için yaptığı hazırlıklar hakkında da bilgi verdi. Tek bir alışverişte birden fazla kredi kartı kullanmayı mümkün hâle getiren Hepsiburada, buna ek olarak 3 ay vade farksız alışveriş için alışveriş kredisi hizmeti sunmaya başladı. Efsane Cuma kapsamında yapılan alışverişler Hepsiexpress, Aras, PTT Kargo, Horoz Lojistik, Sürat Kargo ve Yurtiçi Kargo aracılığıyla sahiplerine teslim edilecek.

Hepsiburada Efsane Cuma kapsamında yaptığı indirimlerin yanı sıra özel fırsatlar da sunacak. İstanbul’un Avrupa yakasında cazip fiyatlarla daire satacak olan şirket, buna ek olarak Ankara yakınlarında da altyapı garantili bir arsadan parsel satacak. Dileyenler satın aldıkları arsaya Hepsiburada’dan satın aldıkları prefabrik evi yerleştirebilecek. Hem şehir içi hem de şehirlerarası kullanıma uygun motosiklet modelleri satacak olan Hepsiburada, yıllık bazda ürün ve hizmet satışı da gerçekleştirecek.

Hepsiburada geçtiğimiz yılki Efsane Cuma’da 225 milyon TL satış hacmine ulaştı. En çok talep gören ürünler sinema bileti, deterjan, traş makinası, şampuan, bebek bezi, parfüm, USB bellek, kitap, deodorant, akıllı saat, kedi maması, kış lastiği, cep telefonu, televizyon, printer ve oyun konsolu oldu.

Hepsiburada Efsane Cuma indirimini 22 Kasım akşamı başlatacak

Hepsiburada Efsane Cuma indirimini 22 Kasım akşamı saat 20:00’da başlatacak. İndirimli satışlar 24 Kasım 12:00’da sona erecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER