ManşetlerTanıtıcı Yazı

Hepsiburada Alışveriş Kredisi İle Hayalini Kurduğunuz Ürünlere Ulaşın!

Hepsiburada’dan alışveriş kredisine 7 gün 24 saat boyunca başvuru yapılabiliyor ve üstelik başvurular online ortamda gerçekleştiriliyor.
hepsiburada alışveriş kredisi

(Bu makale Hepsiburada desteğiyle yayınlanan bir tanıtım yazısıdır.)

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte alışveriş alışkanlığı da yeni bir boyut kazandı. İnternet üzerinden alışveriş yapmak son zamanların en popüler olayı haline gelmiş durumda. Teknolojinin gelişmesi insan hayatına pek çok katkı sağladı. Sağladığı bu faydalardan biri de online alışveriş yapmaktır.

Teknolojinin sağladığı bu fayda günlük yaşamın daha rahat ve kolay bir hale gelmesine olanak tanıdı. Türkiye’de online alışveriş imkanı sunan pek çok e-ticaret sitesi bulunmaktadır. Bu platformlar üzerinden sadece yurt içinde değil aynı zamanda yurt dışından da online alışveriş yapmanız mümkün bir hale geldi. Bunlardan en bilineni ve popüler olanı Hepsiburada’dır. Hepsiburada kullanıcılarına sağladığı hizmet kalitesi ve güvenilirliği ile piyasada oldukça popüler olan bir e-ticaret platformudur. 

Müşteri memnuniyeti her zaman ön plandadır ve alışveriş deneyimini sürekli daha iyi bir hale getirmek için çabalarlar. Hepsiburada, her geçen gün kendini yeniler ve hem teknolojiye hem de gelişen ihtiyaçlara cevap vermeyi amaçlar. Yüzlerce farklı ürün seçeneği ve pek çok farklı avantajı ile senelerdir piyasada varlığını sürdürmeye devam ediyor. Hepsiburada müşterilerin memnuniyetini arttırmak amacıyla Hepsiburada Premium üyeliğini oluşturdu. Bu üyelik sayesinde hem zaten var olan avantajlardan hem de bunlara ek olarak farklı indirim ve kampanyalardan yararlanma şansına sahip olabilirsiniz. Premium üyeliğe isterseniz aylık olarak isterseniz de yıllık olarak belirlenen ücret karşılığında rahatlıkla sahip olabilirsiniz.

hepsiburada premium

Premium üyelik satın aldıktan sonra size özel kampanya ve indirimlerden faydalanabilir ve alışveriş deneyimizi en üst düzeye çıkarma şansına sahip olursunuz. Örneğin Premium üyeler kargo ücreti vermek zorunda değildir. Hepsiburada Premium üyeliğine sahip kişilerin  kargo ücretleri ücretsiz olarak karşılanır. Ücretsiz kargo seçeneğinin yanı sıra hediye blutv üyeliği, garanti süresi uzatma seçeneği, öncelikli satın alma hakkı ve her alışverişinizde hepsipara kazanma şansı gibi daha pek çok avantajdan yararlanma şansına sahip olursunuz. Hepsiburada Premium üyeliği kullanıcıların alışveriş deneyimlerini mümkün olduğunca rahat ve esnek bir hale getirmeye çalışır. Sürekli olarak değişen özel kampanyalar ve indirimler yaratır. Premium üyeliği bulunan herkes bu indirimlerden ve kampanyalardan yararlanabilir. Tüm bu avantajların yanı sıra Hepsiburada’nın kullanıcılarına sunduğu başka bir alışveriş kolaylığı daha bulunur. Bu kolaylık ise alışveriş kredisidir. Alışveriş kredisi ile hayal edip de alamadığınız ürünleri esnek vade seçenekleri ile rahatlıkla satın alabilirsiniz. Daha hızlı bir şekilde alışveriş yapabilir ve istediğiniz ürünleri satın alabilirsiniz. Hepsiburada’nın alışveriş kredisine sahip olmak için bankaya gitmenize gerek yok! Bu işlem tamamen online olarak yapılıyor ve bu sayede kullanıcıların tek tıkla bu avantajdan faydalanmalarına yardımcı oluyorlar.

Hepsiburada Alışveriş Kredisi Nedir?

Hepsiburada online e-ticaret platformunun en çok dikkat ettiği hususlardan biri müşteri memnuniyetidir. Müşteri memnuniyetini sağlamak için Premium üyelere özel olarak bir alışveriş kredisi oluşturdular. Alışveriş kredisi seçeneği ile farklı kategorilerden ürünleri sepetimize attığınızda toplam sepet fiyatına uygulanan oldukça avantajlı bir şekilde ödeme gerçekleştirebilirsiniz. Bu alışveriş kredisi özellikle yüksek tutardaki toplam sepet fiyatları için kullanılan en uygun ödeme yöntemlerinden biridir. Ayrıca Premium üyeliğine özel olan bu alışveriş kredisini kullandığınızda yüksek tutardaki harcamalarınızı taksitlendirme şansına sahip olursunuz. Böylelikle bütçenizi zorlamadan daha uygun bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz.

Hepsiburada’dan alışveriş kredisine 7 gün 24 saat boyunca başvuru yapılabiliyor ve üstelik başvurular online ortamda gerçekleştiriliyor. Bu güzel avantajdan faydalanmak için bankaya gitmenize gerek olmadığı gibi sadece tek tıkla akıllı telefonunuzdan işleminizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Alışveriş kredisine başvuru yaptıktan sonra başvurunuz belirli bir süre boyunca değerlendirmeye alınıyor. Bu değerlendirme genellikle Hepsiburada’nın kredi için anlaşmalı olduğu bankalar tarafından yapılıyor. Eğer başvurunuz olumlu bir şekilde sonuçlanırsa  toplam alışveriş tutarına taksitlendirme ve kredilendirme gibi ödeme imkanlarının doğduğunu görebilirsiniz. Üstelik taksitlendirme ile satın aldığınız ürünlerin taksit ücretlerini daha sonra online olarak ya da banka şubelerini  kullanarak rahatlıkla ödeyebilme şansına sahip olursunuz.

Alışveriş Kredisi Almak İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

Hepsiburada Premium üyeliği kullanıcılarına pek çok farklı avantaj ve fırsattan yararlanma şansı sunuyor. Premium üyeliğine aylık sadece 14.90 TL vererek sahip olabilirsiniz. Üyeliğe sahip olduktan sonra çeşitli özel kampanyalardan ve indirim seçeneklerinden anında yararlanabilirsiniz. Premium üyelik ile ayrıca alışveriş kredisi özelliğini de kullanma şansına sahip olursunuz. Alışveriş kredisini kullanabilmek için ilk olarak Hepsiburada uygulaması üzerinden ya da web sitesi üzerinden başvuru yapmanız gerekiyor. Başvuru yaptıktan sonra karşınıza Hepsiburada e-ticaret platformunun anlaşmalı olduğu bankalar çıkacaktır. Bu bankalardan kendi kullandığınız veya kullanmak istediğiniz bankayı seçip işleme devam edebilirsiniz. Kendinize uygun bankayı seçerken bankanın size sağladığı ödeme kolaylıklarını değerlendirebilir veya farklı avantajlarını inceleyerek bir seçimde bulunabilirsiniz. Unutmayın ki her bankanın Hepsiburada alışveriş kredisi için farklı bir taksitlendirme durumu oluyor. Bu durumu aklınızdan çıkarmadan bir seçim yapmanızı tavsiye edilir. Size en uygun bankayı seçtikten sonra başvurunuz değerlendirmeye alınır. Bu değerlendirme tamamen bankalar üzerinden yapılır. Bankaların değerlendirmesi sonucu olumlu veya olumsuz olarak bir cevap alırsınız. Olumsuz cevaplanan başvurular için farklı bir ödeme yöntemine başvurmayı düşünebilirsiniz. Olumlu sonuçlanan başvurular ise ise anında Hepsiburada alışveriş kredisini kullanmaya başlayabilirler. Tüm alışverişlerinde istedikleri ürünü satın aldıktan sonra toplam tutara ister kredilendirme isterseniz de taksitlendirme olarak ödeme imkanına sahip olursunuz. Hepsiburada’nın alışveriş kredisini kullanmak İstiyorsanız siz de Premium üyeliği satın almayı düşünebilirsiniz. Hepsiburada Premium ile avantajlı alışveriş keyfini kaçırmayın.

Hepsiburada’nın Alışveriş Kredisi İçin Anlaşmalı Olduğu Bankalar Hangileridir?

Hepsiburada online e-ticaret platformu, kullanıcılarının alışveriş deneyimlerini en üst düzeye çıkarmak için çeşitli kampanyalar ve fırsatlar yaratmaya çalışıyor. Gelişen teknoloji ile ayak uydurup aynı zamanda müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda fırsatlar yaratıyorlar. Hepsiburada kullanıcıların ödeme noktasında daha kolay ve hızlı bir şekilde ilerlemelerini sağlayabilmek için hepsi burada alışveriş kredisini oluşturdu. Bu alışveriş kredisi sayesinde yüksek tutardaki ödemelerinizi ister taksitlendirerek isterseniz de kredi fırsatlarından yararlanarak ödeyebilirsiniz. Hepsiburada alışveriş kredisi sadece Premium üyelerine özeldir. Hepsiburada Premium üyeliğe sahip kişiler alışveriş kredisi fırsatından rahatlıkla yararlanma şansına sahip oluyorlar. Hepsiburada alışveriş kredisine sahip olabilmek için ilk olarak başvuru yapmanız gerekiyor. Başvuruyu bankaya gitmeden online ortamda rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Bunu ek olarak başvuru için Hepsiburada uygulamasında kullanabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra eğer olumlu bir cevap alırsanız krediyi kullanmaya hak kazanmış olursunuz. Hepsiburada alışveriş kredisi için belirli bankalarla anlaşma içerisindedir. Hepsiburada online alışveriş sitesi Yapı Kredi, Akbank, Garanti Bankası, İş Bankası ve Fibabank ile alışveriş kredisi konusunda anlaşma içerisindedir. Hepsiburada’nın Premium üyeliğine özel olan alışveriş kredisini kullanabilmek için başvuru yaptığınızda karşınıza bu bankalar çıkar ve bunlardan birini seçmeniz istenir. Seçtiğiniz banka tarafından başvurunuz değerlendirmeye alınır ve olumlu veya olumsuz bir cevap verilir. Bankanız olumlu cevap verdikten sonra Hepsiburada’nın alışveriş deneyimini en üst düzeye çıkarmak için oluşturduğu alışveriş kredisini rahatlıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER