Tanıtıcı Yazı

Hepsiburada Alışveriş Kredisi ile Elektronik Ürünleri Taksitlendirerek Öde! Hemen Tıkla, Avantajları Yakala!

hepsiburada alışveriş kredisi

(Bu makale Hepsiburada desteğiyle yayınlanan bir tanıtım yazısıdır.)

Günümüzde alışveriş alışkanlığını değiştiren ve yeni bir boyut kazandıran internet üzerinden alışveriş yapmak, son dönemlerde oldukça popüler bir hal aldı. Teknolojinin hayatınıza sağladığı kolaylıklardan biri de internet üzerinden alışveriş yapılabilmek. Hayatı kolaylaştıran her türlü nimetten yararlanmanın günlük yaşantıyı olumlu yönde etkilediği ve veriminizi artırdığı bir gerçek. Türkiye’de online alışveriş yapabileceğiniz pek çok platform bulunuyor. Sadece yurt içi değil yurt dışından da ürün satın alabildiğiniz platformlar da var. Yurt içinde hizmet veren ve kalitesi ile ziyaretçileri kendine çekmeyi başaran alışveriş platformları arasında Hepsiburada da yer alıyor. Hepsiburada.com online alışveriş platformları arasında domine eden bir yere sahip. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Hepsiburada, yeni uygulamalarıyla online alışverişi daha da avantajlı bir hale getiriyor. Hepsiburada her geçen gün kendini yenileyerek hem teknolojiye hem de ziyaretçilerinin istek ve ihtiyaçlarına uygun ürün ve hizmet sunuyor. Yüzlerce farklı kategorideki zengin ürün seçenekleri ile senelerdir ziyaretçilerine verdiği güvenle yoluna devam eden online alışveriş platformu, kalitenin adresi olarak gösteriliyor. Sürekli kendini geliştirip yeni kampanya, avantaj ve program üreten platformda sizlere daha iyi hizmet sunmanın yolları da aranıyor. Online alışverişteki değişiklikleri yakından takip ederek hızlı bir şekilde platformda uygulanmasını sağlanıyor.

Hızlı ve güvenli alışverişin adresi Hepsiburada’nın geliştirme ekibinin titiz çalışmaları sonucu kullanıcıların avantajlarını artırarak ayrıcalıklı hale getiren Hepsiburada Premium “https://www.hepsiburada.com/premium” programı geliştiriliyor. Diğer ziyaretçilere göre pek çok ayrıcalığa sahip olunan bu premium aboneliğe aylık ya da yıllık olarak belirlenen planlarla belirli bir ücret karşılığında sahip olabilirsiniz. Premium üyelik sistemi size yeni bir alışveriş deneyimi yaşama fırsatı sunuyor. Sadece premium abonelere tanımlanan indirim ve hizmetler ile size kendinizi özel hissettiren program sayesinde alışveriş deneyiminiz en yüksek memnuniyet seviyesine ulaşıyor. Siz de bu ayrıcalıklı dünyada kendinizi özel hissetmek isterseniz premium abonelik planlarından birini edinebilirsiniz.

Premium abonelik; öncelikli müşteri hizmetleri, kargo bedava ve hızlı kargo avantajı, hepsipara kazanma fırsatı, Blue TV üyeliği, öncelikli satın alma hakkı, iade ve değişim süresinde esneklik, size özel tanımlanan indirim ve kampanyalar gibi avantajlar sağlıyor. Alışveriş deneyimini kolaylaştırmak için geliştirilen ve kullanıcısına önemi ayrıcalıklar sunan premium aboneliği kullanarak daha keyifli ve sorunsuz bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.

Hepsiburada’nın kullanıcılarına sunduğu bir diğer kolaylık ise alışveriş kredisi seçeneği oluyor. Farklı kategorilerden yaptığınız alışverişlerinizde sepet tutarını esnek vade seçenekleri ile ödeme imkanı tanınıyor. Üstelik bu hizmet, online alışveriş yaparken platform üzerinden sunuluyor. Bu kredi başvurusu işlemi için banka şubelerine gitmenize gerek kalmıyor.

hepsiburada premium

Hepsiburada Alışveriş Kredisi Nedir?

Hepsiburada Premium ziyaretçilerinin alışveriş deneyimini iyileştirmek için pek çok avantaj, kampanya ve hizmet sunuyor. Bu hizmetlerden biri de alışveriş kredisi seçeneği oluyor. Alışveriş kredisi seçeneği, çeşitli kategorilerden farklı ürünleri satın almak için sepete attığınızda toplam sepet tutarına uygulayabileceğiniz avantajlı bir ödeme yöntemi oluyor. Bir tür ihtiyaç kredisi olan bu sistem sayesinde yüksek tutardaki alışverişlerinizi taksitlendirerek ödeme imkanınız oluyor. Yedi gün yirmi dört saat boyunca başvuru yapabileceğiniz bu ihtiyaç kredisinin sonucu anında size bildiriliyor.

Hepsiburada’nın anlaşmalı olduğu bankalar tarafından ziyaretçinin alışveriş kredisi başvurusu değerlendirmeye alınıyor. Alışveriş kredisi sonucu olumlu sonuçlandığında kredilendirme ve taksitlendirme anında sepet tutarına uygulama imkanı doğuyor. Toplam sepet tutarınız üzerinden başvurduğunuz alışveriş kredisi için bankalara ayrıca sigorta ve tahsis ücreti ödemeniz gerekmiyor. Size masrafsız olarak bu hizmet sonrası başvurunuz kabul edildiğinde taksitlerinizin ödemesini banka şubeleri, ATM ya da internet bankacılığı aracılığı ile yapabiliyorsunuz.

Alışveriş Kredisi Almak İçin Ne Yapmak Gerekiyor?

Hepsiburada uygulaması ya da web sitesi üzerinden yapacağınız alışverişinizi tamamlayıp ödeme seçenekleri ekranına geldiğinizde ‘alışveriş kredisi’ opsiyonunu tercih ederek işlemleri başlatabilirsiniz. Hepsiburada’nın alışveriş kredisi için anlaşma yaptığı bankalardan birini seçmeniz gerekiyor. Ödeme yöntemleri, şubenin size yakınlığı ya da sağladığı diğer kolaylıkları düşünerek bankanızı seçebilirsiniz. Bankayı seçtiğinizde her bankanın farklı taksitlendirme uygulaması olduğunu görebilirsiniz. İsterseniz de taksitlendirme seçeneklerine göre tercih yapabilirsiniz. Alışveriş kredisi için banka ve taksitlendirme yöntemini seçtiğinizde, kredi değerlendirme süreci başlatılıyor. Bankaların alışveriş kredisi değerlendirme ve kullanım süreci şöyle işliyor: Müşterinin bir nevi ihtiyaç kredisi başvurusu internet üzerinden bankaya ulaşıyor. Yani bu alışveriş kredisi başvurusu için banka şubesine gitmenize gerek olmuyor. 7 gün 24 saat boyunca kredi başvurusu yapabildiğiniz sistemde sonuç dakikalar içerisinde size ulaşıyor. Olumlu ya da olumsuz sonuca anında ulaşma imkanınız oluyor. Olumsuz sonuçlandığında farklı bir ödeme yöntemi seçebilirsiniz. Alışveriş kredisi başvurunuz olumlu sonuçlandığında ise anında krediyi kullanarak taksitlendirme yaparak kullanabiliyorsunuz. Alışverişinizi kredi kullanarak tamamladığınızda seçtiğiniz taksitlendirmeye göre ödemelerinizi takip edebilirsiniz.

Hepsiburada’nın Alışveriş Kredisi İçin Anlaşmalı Olduğu Bankalar Hangileridir?

Hepsiburada’nın alışveriş deneyiminizi kolaylaştırmak adına sağladığı hizmetler arasında yer alan alışveriş kredisi için sadece belirli bankalarla anlaşması bulunuyor. Alışveriş kredisi başvurusu için Hepsiburada’nın anlaşmalı olduğu bankalar arasında; İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, Garanti Bankası, Akbank ve Fibabank yer alıyor. Alışverişiniz bittiğinde toplam sepet tutarını ödemek için seçtiğiniz alışveriş kredisini kullanacağınız banka sizin seçiminize bırakılıyor. Alışveriş kredisi kullanmak istediğinizde yukarıda sayılan bankalardan birini seçerek başvurur değerlendirme sürecini başlatabilirsiniz. Bir ihtiyaç kredisi olan alışveriş kredisi başvurusu sadece seçtiğiniz banka tarafından değerlendiriliyor. Örneğin; alışveriş kredisi için Garanti Bankası seçilmişse başvuruyu sadece bu banka değerlendirmeye alıyor. İnternet üzerinden yapılan başvuru süreci o kadar hızlı işliyor ki hangi bankayı seçmiş olursanız olun dakikalar içinde olumlu ya da olumsuz sonuç size bildiriliyor. Teknolojinin her nimetinden yararlanmanın faydalarından biri de oturduğunuz yerden banka şubelerine gitmeye ve ekstra masraf ödemenize gerek kalmadan ihtiyaç kredisi başvurusu yapılabilmesi olsa gerek.

Hepsiburada Elektronik Ürün Alışverişlerinizde Alışveriş Kredisi Aldığınızda Taksitlerin Ödemesi Nereye ve Nasıl Yapılması Gerekiyor?

Web sitesi ve uygulamadan yaptığınız her alışverişiniz gibi elektronik alışverişlerinizde de alışveriş kredisi başvurusu yapabiliyorsunuz. Elektronik ürünlerin fiyatları diğer alışverişlere göre nispeten daha yüksek olduğundan taksitle ödemek daha kolay olur. Alışverişinizi tamamladığınızda kredi için banka ve taksitlendirme seçimi size bırakılıyor. Kredi başvurusu banka tarafından değerlendirilip olumlu bulunduğunda alışverişiniz tamamlanmış oluyor. Artık Hepsiburada’ya karşı bir ödeme sorumluluğunuz yok. Bu noktada kredi için seçtiğiniz bankaya karşı ödeme sorumluluğunuz oluşuyor. Kredi işlemi tamamlandığında Hepsiburada ile sadece garanti süreci ile ilgili bağınız kalıyor. Ödemelerinizi bankanıza yapmanız gerekiyor. Örneğin alışveriş kredisini İş Bankası’ndan almışsanız taksitlerin ödemesini bankaya yapmanız gerekiyor. Ödemelerinizi şubelerden, ATM’lerden ve internet bankacılığından yapabilirsiniz.

Alışveriş Kredisi İçin Bankaların Sunmuş Olduğu Taksit Seçenekleri Neler?

Alışveriş kredi ödemeleri genel olarak 60 aya kadar taksit yapılabiliyor. Hepsiburada’dan yapacağınız alışverişlerinizi en fazla 60 ay taksite bölebiliyorsunuz. Bu konuda bazı ürünlerde uygulanan yasal kısıtlamalar bulunuyor. Elektronik ürünlerin pek çoğunda uygulanan bu kısıtlamalar ile alışveriş sınırlandırılıyor. Bilgisayarlarda 12 ay, tabletlerde 6 ay ile sınırlandırılan taksit seçeneği söz konusu teknolojik ürün cep telefonu olduğunda 3500 TL altındaki ürünlerde 12 ay taksit, bu tutar ve üzerindeki cep telefonlarında ise en fazla 6 aya kadar taksitlendirme yapabiliyorsunuz. 

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER