Teknoloji

Henüz duyurulmayan Beats Studio Earbuds için ipuçları Apple yazılımlarında

beats studio earbuds

Beats, geçen ekim ayında çıkardığı Beats Flex modelinden bu yana, mevcut bazı modeller için çıkardığı kısıtlı sayıdaki renk seçenekleri dışında sessiz bir dönem geçiriyor. Ancak Apple’ın sahibi olduğu marka bazı yeni ve üst sınıf kulaklıkların hazırlıklarını yapıyor.

MacRumors‘ın haberine göre, iOS ve tvOS’in en son beta sürümlerinde Beats Studio Buds adını taşıyan kulaklıkların görüntüleri var. Ayrıca 9to5Mac de kulaklıkların şarj kutusu ve bazı sistem animasyonlarının görüntülerini ortaya çıkardı.

Henüz resmi duyurusu yapılmayan kulaklıklar, fitness yapanlar arasında popüler bir seçim haline gelen Powerbeats Pro’dan çok farklı görünüyor. Bunların herhangi bir kulak kancası yok ve biraz yukarı doğru uzanan çapraz gövdeleri varmış gibi görünüyor.

beats studio earbuds

Apple’ın yazılımının “sürüm adayı” yapılarına dahil edilen bu görüntüler, Beats Studio Buds’un yakın gelecekte duyurulacağı anlamına gelebilir. 9to5Mac’e göre, kulakiçi kulaklıklarla ilgili kod, bunların gürültü engelleme özelliğine sahip olacağını onaylıyor. Bu, şu anda tüm Beats kulaklıklarında bulunmayan bir özellik.

Ayrıca Apple’ın AirPods Pro’dan ödünç alınan kısaltılmış gövdeler ve diğer estetik detaylar içeren yenilenmiş bir tasarımla bu yıl içinde AirPods kulaklıklarını güncellemesi bekleniyor. Yeni kulaklıkların da sert plastik malzeme yapısı ve tek bir fiziksel tasarımı koruması muhtemel görünüyor. Ancak sızan bu Beats kulaklıklarda kulak içi sızdırmazlık için silikon uçlarla destekleniyor.,

Beats, eski başkan Luke Wood’un geçen yıl Apple’dan ayrılmasının ardından bir geçiş döneminden geçiyor. Son zamanlarda, eskiden HTC’de olan Scott Croyle’ın Beats donanım tasarımında önemli bir rol oynadığı söyleniyor.

İLGİLİ HABERLER