Manşetler

Helium ile ilgili merak edilenler için özel canlı yayın

helium nedir
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Giderek daha fazla ilgi çeken, dünyada olduğu kadar Türkiye’de de katılımcısı artan bir Nesnelerin İnterneti ağı olan Helium ile ilgili merak edilenler bu akşam saat 22.00’de Teknoblog YouTube kanalında gerçekleştireceğimiz canlı yayında yanıt bulacak. Helium ağı konusunda Türkiye’nin önde gelen kişilerinden biri olan Mustafa Tan ile gerçekleştireceğimiz canlı yayında, hem Helium hakkında bilgi verecek hem de sorularınızı yanıtlayacağız.

Daha önce yayınladığımız rehber niteliğindeki Helium nedir yazısında bu ağ hakkında önemli bilgileri, blok zinciri tabanlı ağ ile $HNT kriptopara madenciliğinin nasıl yapıldığını aktarmıştık. Sonrasında ise Helium ağına katılımı sağlayan RAK Hotspot Miner v2 cihazının kutu açılımını yapmış, ayrıca kurulum adımlarından da bahsetmiştik.

10 Haziran Perşembe akşamı saat 22.00’de gerçekleştireceğimiz canlı yayın, Helium ile ilgili olarak hazırladığımız içeriklerin üçüncüsü olacak. Mustafa Tan’ın katılımıyla da Helium ağı konusunda aklınıza takılan soruların cevapları bulunacaktır.

Helium nedir, Helium ağının kurulmasının sebebi nedir, hangi cihazlar bu ağdan yararlanabilir, ağı hangi senaryolarla kullanmak mümkün olur? Hotspot cihazları için anten seçimi nasıl olmalıdır? Bu gibi sorulara canlı yayında yanıt bulacağız. Gerçekleştireceğimiz canlı yayın $HNT kripto para madenciliğinden daha çok bu ağın teknik tarafına odaklanacak, Helium ağıyla ilgili merak edilenler yanıt bulacak.

Eğer siz de Helium ağıyla ilgileniyorsanız, şimdiden anımsatıcılarınızı ayarlayın veya YouTube uygulamasına bu bağlantı üzerinden giderek canlı yayın için hatırlatıcı ekleyin. Ayrıca Teknoblog YouTube kanalını da takip ederseniz, memnun oluruz.

İLGİLİ HABERLER